Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar meraba bugün ilk defa bebek için dr gittik eşimle hormon testlerimin güzel olduğunu söyledi malesef alttan muayene etti yumurtalıklar da rahimde problem yok dedi henüz 19 yaşında olduğun için sana ne tedavi uygularım ne de ilaç veirim dedi 36 günde bi adet olman problemm oluşturmaz dedi. Daha 6 aydır istiyomuşsunuz zaman ihtiyacınız var en güzelii doğal yollarla hamile kalman ben sana beklemeni tavsiye ederim dedi. Herşeyin güzel olmasına sevindim ama tedaviya başlamadı en azından yumurta takibi yapar die düşünmüştüm erken dedi nese beklemedeyim ben artık yani bide eşim gider muayene olur.inşallah bi problem çıkmaz. Dua edin kızlar ihtiyacım var ben hepinize ediorum aklıma geldikçe allaha emanet olunn.

canım beniiim kız daha küçükmüş yaşın inşallah canım inşallah merak etme kalacaksın hiç tasan olmasın

- - - Updated - - -

ben çektirdim canım.hiç öyle denildiği gibi ağrılı değil sakın korkma çok hafif bir ağrı oluyo.[/QUOTE
bugün çektirdim çok ağrım oldu.demekki bunyeden bünyeye değişiyo.

GECMİŞ OLSUN CANIM AMA BU FİLİMDEN SONRA HAMİLE KALMA ŞANSIN ÇOK YÜKSEK

kızlar hani diolar ya kasığım şiş malesef ben onu anlayamıorum ya😕 benim göbüş var acaba ondan mı anlamıom:D:D kiom yok ama göbüş var

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............3 kasım
ayşe&ramo......13 ekim
asenaşule........13 ekim
muamma..........
nur...................26 ekim
bitanesi...........6 ekim
ceylinn............18 ekim
blnnn...............12 ekim
sunflower........10 ekim
ayşeden..........
nazrüzgar........14 ekim
bensude..........16 ekim
feliçya.............13 ekim

canım ya doktor bana 3 boyutlu dedi sonra 4 boyutlu ister mi acaba ?3 boyutlu dedim siz niye 4 boyutlu çektirdiniz demez mi?bu arada bende 3 boyutlu yu400 tl 300tl arası sorduğum hastanelerde??isim daha karar veremedik ama benim anneminde ismi sevgi=)))bende koymak isterim aslında ama eşim birde kendi annesinin kini isterse=))))ben 4 boyutluyu olmazsa doktora bir sorayım tamam derse iyi olur bende renkli istiyorum çünkü=))))

canım verdiğin paraya deysin ve ayrıca çok pahalı söyleyim.3 boyutlu yada 4 boyutlu ultrasonda kendi dr un girmiyor başka uzman dr bakıp inceliyor.tercih sana kalmış dr un karışamaz böle bişeye.illa onun olduğu hastanede baktırmak zorunda değilsin.zaten böyle böyle para kazanıyorlar.ben o acemiliği yaşadım sen yaşama.doktorum 25 haftadan sonra önerdi 3 boyutluyu yada 4 boyutluyu.ne kadar geç girersen o kadar bebeğin büyümüş olur ve daha rahat görürüz organlarını dedi.bende öyle yaptım.ama fiyat araştırması yap.çok yüksek fiyat vermişler söyleyeyim canım.benim gibi aldanma derim 🙂 sevgi ismi zaten çok güsel bi isim.kayın validem hiiiiç kusura bakmasın valla 🙂

Geri