Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ya doktor bana 3 boyutlu dedi sonra 4 boyutlu ister mi acaba ?3 boyutlu dedim siz niye 4 boyutlu çektirdiniz demez mi?bu arada bende 3 boyutlu yu400 tl 300tl arası sorduğum hastanelerde??isim daha karar veremedik ama benim anneminde ismi sevgi=)))bende koymak isterim aslında ama eşim birde kendi annesinin kini isterse=))))ben 4 boyutluyu olmazsa doktora bir sorayım tamam derse iyi olur bende renkli istiyorum çünkü=))))

Masallah masallah sahile demek okadar oldunuz🙂 off zaman hemen gecsede gelseler biran önce cok merak ediyorum kime benzicek nasil olcak diYe birde ben ayva yemeye baslicam peygamber efendimiz hamile kadinlar ayva yesin bebeklerine guzellik eklenir demis🙂 bol bol yiyelim bari hehe

kızlar meraba bugün ilk defa bebek için dr gittik eşimle hormon testlerimin güzel olduğunu söyledi malesef alttan muayene etti yumurtalıklar da rahimde problem yok dedi henüz 19 yaşında olduğun için sana ne tedavi uygularım ne de ilaç veirim dedi 36 günde bi adet olman problemm oluşturmaz dedi. daha 6 aydır istiyomuşsunuz zaman ihtiyacınız var en güzelii doğal yollarla hamile kalman ben sana beklemeni tavsiye ederim dedi. herşeyin güzel olmasına sevindim ama tedaviya başlamadı en azından yumurta takibi yapar die düşünmüştüm erken dedi nese beklemedeyim ben artık yani bide eşim gider muayene olur.inşallah bi problem çıkmaz. dua edin kızlar ihtiyacım var ben hepinize ediorum aklıma geldikçe allaha emanet olunn.

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............3 kasım
ayşe&ramo......13 ekim
asenaşule........13 ekim
muamma..........
nur...................26 ekim
bitanesi...........6 ekim
ceylinn............18 ekim
blnnn...............12 ekim
sunflower........10 ekim
ayşeden..........
nazrüzgar........14 ekim
bensude..........16 ekim
feliçya.............13 ekim

Cnm birsey olmamasina sevindim doktoru hakli 1yil olmamasi normal diyorlar sonrasinda saglikliysan olur...fakat icin rahat etmiyorsa baska bir doktora daha git belki farkli bir fikir alirsin..rabbim en yakin zamanda sanada yollasin melegini insallah..