Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy kuzum seninkide mi kız.desene cadılar çoğalıyor 😀 rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallahh.kızlar biraz nazlı oluyor hehehe.bakalım seninki kaçıncı hafta tepik atıcak 🙂 bende 30. haftamdayım.doğumuma az kaldı valla.banada dua edin 🙂

evet nazlı,cilveli oluyorlar=))hayırlısı artıkkk=)sen kaçıncı haftadada hissettin hareketlerini?çoğu gitmiş azı kalmış goncacım hayırlısıyla eline alırsın inşallah=)eee bebeğe ne isim düşünüyorsunuz bakalım???

Cnm iyi dusun iyi olsun saglikli insallah bebislerimiz..benim 2 hafta sonra terminim ar insallah ogrenirim cok sabirsizim🙂 sen ense kalinligini olcturdunmu?? Birde 20.haftada organ kontrolu var onuda yaptirmak lazim🙂
ben 4 lü tarama testi için kan verdim daha sonucu almadım3 hafta sonra gidince sonuçları öğrencez..5 hafta sonrada 3 boyutlu ultrasyon var ben en çok onu merak ediyorum..hayırlısıyla elimize alırız inşallah=)

canım ben 23. haftada hissettim ilk hareketini ama öyle çok sert değildi.şuanda içimde dönüyor valla 😀 hele geceleri hiç uyutmuyor.25. haftadan sonra dahada hissetmeye başladım.rahmetli annemin adını koyucaz.ismi sevgi olucak kısmetse 🙂 hee bide 3 boyutluya değilde 4 boyutluya gir kuzum.ben 2 hafta önce gaflete düştüm.bildiğin karanlık ultrasondu.bebeğimin bişeyini göremedim.ama eğer 4 boyutluya girersen renkli oluyor ve cd resim veriyorlar.bebeğin sanki yanındaymış gibi oluyor çok güzel bir duygu.mutlaka araştır öyle git.aynı parayı alıyor uyanıklar.düşün 120 lira para verdim bide.ben yine gitmek zorundayım acemiliğim yüzünden.ee sen düşündün mü isim ?

Son düzenleme:
hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............3 kasım
ayşe&ramo......13 ekim
asenaşule........13 ekim
muamma..........
nur...................26 ekim
bitanesi...........6 ekim
ceylinn............18 ekim
blnnn...............12 ekim
sunflower........10 ekim
ayşeden..........
nazrüzgar........14 ekim
bensude..........16 ekim
feliçya.............13 ekim

kızlar günaydın nasılsınız? dün eve gidemiodum yolda kaldım yürüdükçe kasıklarım battı bugünde aynıyım nefes almada zorlanıorum bide aşırı gazım var ölcem ya🙁