Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım iyi sonuçlarla gelirsin müjdeyi en kısa zmanda alırsın .

aminnnn canım 🙂

- - - Updated - - -

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............30 eylül
ayşe&ramo......13 ekim
asenaşule........13 ekim
muamma..........
nur...................26 eylül
bitanesi...........6 ekim
ceylinn.............
blnnn...............12 ekim
sunflower........10 ekim
ayşeden..........
nazrüzgar........14 ekim
bensude..........16 ekim
feliçya.............13 ekim

günaydın kızlar hayırlı cumalar
allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inş.

güzel haberler duyalım verelim

mevlanacım herşey yolunda ne güzel inş. sonuna kadar böyle gider bebiş şimdi ceviz mi elma mı ne konumdasın

benimki fasulye 🙂 mercimeklikten fasulyeliğe geçtik 🙂

cumanız mübarek olsun arkadaşlar 🙂 dualarımız kabul olsun inşallah...

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............30 eylül
ayşe&ramo......13 ekim
asenaşule........13 ekim
muamma..........
nur...................26 eylül
bitanesi...........6 ekim
ceylinn.............
blnnn...............12 ekim
sunflower........10 ekim
ayşeden..........
nazrüzgar........14 ekim
bensude..........16 ekim
feliçya.............13 ekim

Kizlar nur arkadasimiz nerlerde kiiiiz nur nerdesin??[/QUO

merhaba canım bu aralar pek giremiyorum,çok yoğun bir ay geçirdim dahada yoğun olacak sanırım..şu aralar bir sıkıntımız var,babam baypass ameliyatı olacak çarşamba günü,moralimiz çok bozuk zor günler geçiriyoruz inşallah hayırlısyla atlatır ameliyatı. ne olur dua edin kızlar...babam dahil olmak üzere çok duygusal bir aileyiz,kimse kimsenin yüzüne bakamıyo ağlamamak için🙁 allahım herkese yardım etsin

bebek konusuna gelince ayın 26 sında hasta oldum zaten umudum yoktu yine , kesin aşılamayla olacak öyle hissediyorum. bu ayda tarihimi 26 ekim yazarmısınız? bu sıkıntı içinde olması mümkün diil gerçi.

siz nasılsınız hamişler bebişleriniz nasıl? 🙂
mevlanacım senin nekadar oldu ya ne çabuk geçiyo zaman,daha dün gibi sanki,bende çok umutluydum o ay, ama benimki olmadı kısmet.allah sizin bebişlerinize sağlık versin hayırlısıyla alın kucağınıza...

ayy çok yazmışım 🙂 son olarak mevlana geçmiş olsun senin baban nasıl oldu neyi vardı .?

kızlar ben her ay düzenli adet gören bi insanm hayatta şaşmaz.. 4.gunume gırdım hala bı reqll belırtım yok.. 2.gunu beta hcg yaptırdım 0.44 cıktı.. ama hıslerım hayır hamılesın dıyor.. sızce napsam tekrar test yaptırsammı ? yanılma payı varmıdır. ? neden gecıktım boyle ? kıst yada baska bı problemm yok. şoklardayım yardım edın su acız kula...

Kizlar nur arkadasimiz nerlerde kiiiiz nur nerdesin??[/QUO

merhaba canım bu aralar pek giremiyorum,çok yoğun bir ay geçirdim dahada yoğun olacak sanırım..şu aralar bir sıkıntımız var,babam baypass ameliyatı olacak çarşamba günü,moralimiz çok bozuk zor günler geçiriyoruz inşallah hayırlısyla atlatır ameliyatı. ne olur dua edin kızlar...babam dahil olmak üzere çok duygusal bir aileyiz,kimse kimsenin yüzüne bakamıyo ağlamamak için🙁 allahım herkese yardım etsin

bebek konusuna gelince ayın 26 sında hasta oldum zaten umudum yoktu yine , kesin aşılamayla olacak öyle hissediyorum. bu ayda tarihimi 26 ekim yazarmısınız? bu sıkıntı içinde olması mümkün diil gerçi.

siz nasılsınız hamişler bebişleriniz nasıl? 🙂
mevlanacım senin nekadar oldu ya ne çabuk geçiyo zaman,daha dün gibi sanki,bende çok umutluydum o ay, ama benimki olmadı kısmet.allah sizin bebişlerinize sağlık versin hayırlısıyla alın kucağınıza...

ayy çok yazmışım 🙂 son olarak mevlana geçmiş olsun senin baban nasıl oldu neyi vardı .?

Cnm ben bugun 14 haftalik oldum eet zaman cabuk geciyor gecsinde zaten🙂 babana rabbim acil sifalar versin benim babam daha iyi allaha sukur kalbe giden can damari patlamisti acil ameliyat oldu kalp kapagi damarlar fln yenilendi doktor 3 ay icinde eskisi gibi olacagini dedi bakalim seni cok iyi anliyorum ama elden sadece dua etmek geliYor insallah ameliyati cok iyi gecer.. Rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder insallah..

Geri