duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) ecem09.....................24 temmuz MelekAnıl................25 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Cok sevınırım belkı bu lıste ugurlu gelır. Ben gelecegıne emınım. Benım reglım 30 ıle 35 gun arasında degısıyor. Bugun 32. gun heran gelebılır. Sız yınede 25 Temmuz yazın.
Amın canım ınsallah.. Pek belirtim yok gercı ama bakalım goruscez. Ben 7 aydır olabılecek tum belırtılerı yasadım. Malum hepımız gıbı ama hıc bırı gercek cıkmadı. Tamamen psıkolojık. Bu ayda kendımı dınlemııyorum. Goguslerımın sısmesı, arada mıgde yanması ve bacaklarımızn dızden asagısının agırması harıcınde belırtı olabılecek bır sey yok.
yaz güneşim bişey sorucam o şüpheli ilişki dediğin de yani yumurtlamadan öncemiydi sonramıydı farkındamısın benim bugün 15.günüm ve kasıklarımda batma var ve göğüslerim çok acıyo kaşınıyo o yüzden soruyorum
cnm ben yumurtlamadan once basladım calısmaya yumurtlama gunumden sonra batmalarım basladı bu arada yumurtlama gunumden sonrada calıstık ama kasıklarım agrımaya basladıktan sonra her ılskıde ben acı cekıyodum kasıklarım cok agrı yapıyodu evet benımkıde kasınıyodu sebebıde gogusler buyuyo yanı sısıyo gerıldıkce kasınır cnm
cnm adetıme bı hafta kala geldı ıkı gun felan sıkınca geldı ama sımdı yok sut gıbı degıl beyazımsı gıbı sıvıydı zaten sımdı sıkamıyorumda coookkkk acıyooo
cnm ben yumurtlamadan once basladım calısmaya yumurtlama gunumden sonra batmalarım basladı bu arada yumurtlama gunumden sonrada calıstık ama kasıklarım agrımaya basladıktan sonra her ılskıde ben acı cekıyodum kasıklarım cok agrı yapıyodu evet benımkıde kasınıyodu sebebıde gogusler buyuyo yanı sısıyo gerıldıkce kasınır cnm
sağol canım benimde işte akşam başladı kasık ağrılarım yani kasıldım resmen çok acıdı ve göğüslerimin normalden fazla acıması o yüzden sordumm yani dün akşamkiyi saymazsak ben en son 16.07.de çalıştım yada ilk çalışmamla tuttuysa ki eğer hemen belli edermi kendini dicektim
sağol canım benimde işte akşam başladı kasık ağrılarım yani kasıldım resmen çok acıdı ve göğüslerimin normalden fazla acıması o yüzden sordumm yani dün akşamkiyi saymazsak ben en son 16.07.de çalıştım yada ilk çalışmamla tuttuysa ki eğer hemen belli edermi kendini dicektim
cnm adetıme bı hafta kala geldı ıkı gun felan sıkınca geldı ama sımdı yok sut gıbı degıl beyazımsı gıbı sıvıydı zaten sımdı sıkamıyorumda coookkkk acıyooo
inş vardık bebişin oğlum 4.5 yasında oğlum sutten kesıldıkten sonra 1 sene sut geldı sonra tamamen kesılmıstı hamıle kaldıktan sonra tekrar sıktım ve geldı aslında ben o zaman anladım ve ıcıme dogdu hamile oldugum sende allahın ıznıyle hamılesındır inş