Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040: :hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:
duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
sedus........................17 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

Nesli84....................1 Ağustos
ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur......................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Yaz esintisi...............14 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

Moderatör tarafında düzenlendi:
cnm tebrik ederim iyi düşün ii olsun rabbim istedikten sonra ilaç bahane dua et inş melişin ii cnm
Sağolasın arkadaşım sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başı yerinde rabbime hayırlı kul bizede hayırlı evlat olucaksa benim sağlığım açısındanda hayırlıysa gebeliğim devam eder inşallah hepimiz için hayırlısı umarım tez vakitte seninde olur hiç üzülme zamanı geldiğinde mutlaka olur o sana yapışacağı günü bekliyodur annesi

selammmmm canlarımmmm öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorummm bugün çok yoğun bir gündeyimm daha gelir gelmez yığıldı herşey o yüzden fazla giremiyorummm ama haberlerinizi alıyorum merak etmeyinnnn sergülcümmm canım benimmm çokçok tebrik ederim canım seni bak boşuna merak etmiyomuşsun gördünmü meleğin bu ay geldi ne güzel darısı bizlerin başına olur inş.veeeee yaz güneşiii canımmmm tebriklerrr sanada allah gönlüne göre verdi sonunda inş.analı babalı büyütürsünüz yavrularınızı🙂dualarınızı bizim üzerimizden eksik etmeyin ne olur.
Fatoşcum cnm arkadaşım iyi dileklerin için sağol en kısa zamanda ALLAH sanada versin inşallah göbişin bebişle dolsun cnm benimmmmm🙂:melek:

Yaz güneşi tebrik ederin cnm ALLAH tamına erdirsin seninde bitti bekleyişin sonunda şimdi sıra kalp atışlarını duymaya geldi onuda duyduktan sonra biraz daha rahatlarsın umarım gönlünce olsun

Duygum kırıldım gülmekten hepiniz alem kızlarsınız çok yaşayın siz emi....İdrarını bikere beklet cnm benim görücen inşallah vazgeçme bu ay yedi test oldu bnm daha bu rekoru geçen olmadı sanırım.İnşallah o inatçı ikinci çizgide görünecek tatlım

Geri