Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay amin canim insallah allahim dualarimizi kabul etsin ben her namazimin arkasina allahim melekler mekanindaki tum arkadaslarima ve bana hayirli evlatlar nasip et bize yarabbi cok bekletmeden meleklerimizi hayirliysa ver bize diyorum canim sizde cok dua edin.

bakalım bız ne zaman kalıcaz hamıs hiç düşüncesı olan yokmu benımle ılgılı lütfen yazın içinizden geçen dogruları canım
canim bilmiyorum ama insallah sende bu ay hamis olursun benim icimden gecen 3 ayinda hamis olcaksin ama bilmiyorum tabiki tam olarak sen kac ay olmustu denemeye basliyali benim icinde nur85 arkadasimiz dedi bu ay hamis olcaksin diye bide esim dedi ama bilmiyorum insallah peki senin icinden ne geciyor bizim icin sende soyle biaraz umutlanalim.

benım 2. ayım canım denememde kahve falımda da 2 vakte kadar çıkmıstı ama tabıkı Allah bılır canım bence sen bu ay hamıs olacaksın içimden öyle geçıyor benım

Evet kesinlikle zor!🙁 Bir yaşayan bilir.Ben de ABD'de mi yapsam bebişi😀 İlerde çocuk sonra ırkını inkar ediyormuş bi de 🙂 Ben Amerikalıyım falan derse öldürürüm onu 😀
ay canim dur oldurme annesi bak onu nece zorluklarla bekliyosun sen ona gercek dinimizi asilarsan ogretirsen allahin izniyle bisey olmaz canim ya zaten kimlikleri avrupali ama ikinci kimlikleri turk olcak

bakalım bız ne zaman kalıcaz hamıs hiç düşüncesı olan yokmu benımle ılgılı lütfen yazın içinizden geçen dogruları canım
canım içimden geçeni söyleyeyim sana,bilemiyorum genelde hislerim doğru çıkar ama,çıkmazsa kusura bakmazsın artık.bence senin ilk dört ay içinde kesin olacak hatta sanki 4.deneme gibi.bide ileri gideyim sanki kız bebek gibi
bu sadece bir tahmin sen itibar etme sakın,içimden geçen yani.tabiki gönül isterki hemen bu ay olsun senin.çooookkk isterimm.

benım 2. ayım canım denememde kahve falımda da 2 vakte kadar çıkmıstı ama tabıkı Allah bılır canım bence sen bu ay hamıs olacaksın içimden öyle geçıyor benım
2 vakit dediyse ozaman canim ya bu ay ya diyer aymi oluyor sen regline yakin baktirmistin galiba yanlis hatirlamiyorsam bos ver fala inmam falsizda kalma demisler sende insallah bu ay hamis olursun kiz bakmisiz bu ay arka arkaya listenin altina bizde inmisiz ay ne guzel olur.