Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
sedus........................17 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

Nesli84....................1 Ağustos
ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur...........................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Yaz esintisi...............14 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

Yok kan testini folik için söylemedim.Demir kalsiyum.. Malum hamilelikte bunlar çok çabuk eriyor ve bu işin bizler için yaşlılıkta osteoporoz ve gibi riskleri de var.Onları azaz indirgemek için bi nebze de olsa kar diye söyledim.

Tabi bi aşı durumun varsa en doğrusunu yapmışsın.Önce sen ii olacaksın ki bebiş daha da ii olsun.Bu ay sanki içimden bir ses senin güzel haberlerini alacağız diyor 🙂 Hadi bakalım😉

Belki Bhcg değerin çok yükselmediiği için siliktir,ama hamile olma ihtimalin çok yüksek. 🙂 Pozitif düşün pozitif olsun
İnşalalh kan testini de alınca güzel baheri bizimle paylaşırsın. hayırlı olsun...

Yanlış anlama arkadaşın tabi ama o da pek düşünmeden konuşan biriymiş.Daha ortada kan testi sonucu yok neye göre konuşuyor öyle de senin moralini bozuyor.

Kendini üzme ; moralini yüksek tut...

kızlar merhaba,didimden bir cafeden nete giriyorum...bura çok güzel,tatil çok güzel🙂ii geldi valla,bebişi de aklımdan çıkardım...buarada güzel haberler var,yeni arkadaşlarımızdab yaz güneşi de hamişmiş,çok sevindim🙂duygucum bu ne sabır bugün yarın da gelmezse git artık bir kan tahlili yaptır....inş bidahaki bağlantıya senin de güzel haberini alırım,hadi öptüm kızlar....

evet bitanem haklısın demir kalsiyum bunlar çok önemli,kan testi yaparak bundan bir kaç ay önce demir depolarıma baktırmıştım.düşükmüş 3-4 ayda birde o depoları haplarla doldurmayla uğraşmıştım🙂sende bir ara yaptır canım istersen demir depolarına baktır,sende bebiş düşünene kadar anca olur.
canım benim umarım hislerin kuvvetlidir ama ben pek ihtimal vermesemde ağustosta hamile kalmayı çok isterimmm
bu arada burdaki arkadaşlardan yaz güneşine canım içime doğdu sen hamilesin dedim ve 1 saat sonta hamile haberini aldık.herzaman böyle hisler olmaz bende ama;umarım seninde hislerin kuvvetlidir🙂