Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar ben yokken neler kaynatmışınız gülmekten çatladım evet tıkandı heralde benimki gelmedi ne yapıyım bende bol bol su içtim çok az bi idrarla yaptım hayırlısı bakalım çokta takmıyorum kafama bu ay umudum yoktu zaten sormayın ya size cevapta yazamadım testten sonra lojmandan komşular kahve içmeye geldi çatladım sonucu yazmak için bi ara çabucuk yazdım kaçtım neyse bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bide ilk kez nimo diye test aldım acaba testmi adi ne dersiniz

ayyy sorma valla bizde burda çatladık canım gülmekten ya:puhas:neyse se yarın sabah ilk idrarınla tekrar ölç canım ve bize haber ok?

canım kımısı adet bıter bıtmez çalışmalara baslar ve ılk denemelerde tutar hemen sonrada döllenme gerçeklesır bebk rahıme yerlesır hatta bu kısler daha adet olmadan hamıle oldugunu ıdrar testıyle ögrenebılırler ama bazılarının yumurtlama olur ondan sonra tutar bebiş döllenme gerçeklesıp bebek rahıme yerlesır yaklasık 1 hafta sürer zaten bu olay bu da geç döllenme oluyor o kısılerın adetlerı geçer 1 hafta 10 gün sonra ögrenırler ıdrar testıyle hamıle olduklarını tatlım

ayyy sorma valla bizde burda çatladık canım gülmekten ya:puhas:neyse se yarın sabah ilk idrarınla tekrar ölç canım ve bize haber ok?
bende okurken yazıları gülmekten çatladım yok ya benim regli test yapmaya alıştı bence 4-5 test yapcam ondan sonra gelcek iyi alıştırdım ben bunu yok artık test yapmam gebe diilim ben öyle düşünüyorum bugün yarın gelir heralde

kızlar iyi akşamlar hepinize ben çıkıyorum sağlıcakla kalın .. yarın sabah büyük gün olumlu olursa dönerim olumsuz olursa zaten yasa girerim kendimi odaya kitlerimmm

sergülcüm canını sıkma inşaallah kötü bir şeyler yoktur.hastaneye git ve rabbine dayan güven o her kesin yardımcısıdır.güzel haberlerini beklerim

Geri