Şimdi markete gittim, bayılacaktım neredeyse, yapmam gereken işler var, halı yıkadık eşimle odayı silip sermem lazım ama kolum kalkmıyor, gece hiç uyumadım, sabah 8'de kalktım, ne yapsam bilemiyorum 🙁
canım şimdi 15.haftam bitecek.17.hafta içinde hem 3 lü test yaptırcam hemde ultrasona giricem.o zaman belli olur cinsiyeti kısmetse 🙂 benim 2 li test güzel çıktı kuzum.bebişimde bi sorun yokmuş şükür 🙂[/QUOTE]
Bende onu soracaktım, seninki kızmı yoksa canım, kızlar hemen belli etmiyor.
Benim 2'li test iyi çıkınca 3'lüye gerek duymadılar, sorun çıkarsa kafa karıştırır dedi doktor...
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. kıslar dün gece hafif bi iç bulantısı vardı bende sabah 5 buçukta uyandım çıldırcam sandım. kusamıyorum midem ağzımda kaynıyo sanki çok kötü. hala midem bulanıyo. ellerim titriyor.
kızlarr farkındaa değilsinizz ama çok su kaybediyoruz ondann boll boll suu içinn ve bölee zindee tutacakk tatlı şeylerr yiyin yoksaa bu havalardaa kan şekeri ve tansiyonn çok düşerrrr
Şimdi markete gittim, bayılacaktım neredeyse, yapmam gereken işler var, halı yıkadık eşimle odayı silip sermem lazım ama kolum kalkmıyor, gece hiç uyumadım, sabah 8'de kalktım, ne yapsam bilemiyorum 🙁
canım şimdi 15.haftam bitecek.17.hafta içinde hem 3 lü test yaptırcam hemde ultrasona giricem.o zaman belli olur cinsiyeti kısmetse 🙂 benim 2 li test güzel çıktı kuzum.bebişimde bi sorun yokmuş şükür 🙂
Benim 2'li test iyi çıkınca 3'lüye gerek duymadılar, sorun çıkarsa kafa karıştırır dedi doktor...[/QUOTE]
oy oy kuzum dikkate et kendine.ee iyice ağırlaştın artık.doğumuna çok az kaldı.sabret kuşum.çok yorma kendini.yavaş yavaş yap işlerini.acele etme hemen bitsin diye.senin yerinde olsam bigün bi odayı diğer gün öbür odayı derken hergüne bi yeri sığdırırdım.bence öle yap kuzum.kıyamam sana ve oğluşuna ben 🙂 kuzum ben 12. haftada gitmiştimde ondan belli olmadı cinsiyet.tam 3 hafta geçti şimdi.artık belli olur.zaten en son gittiğimde kafa aşağı yatıyodu velet.dr diyoki namaz kılıyo sanki 😀 2 li test temiz çıktı yaptırmasam mı aslında 3 lüyü diye düşünüyorum bende.
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. kıslar dün gece hafif bi iç bulantısı vardı bende sabah 5 buçukta uyandım çıldırcam sandım. kusamıyorum midem ağzımda kaynıyo sanki çok kötü. hala midem bulanıyo. ellerim titriyor.
kızlarr farkındaa değilsinizz ama çok su kaybediyoruz ondann boll boll suu içinn ve bölee zindee tutacakk tatlı şeylerr yiyin yoksaa bu havalardaa kan şekeri ve tansiyonn çok düşerrrr
Dün kilosu az geldiği için, bugün sağlıklı beslenmeye başladık, sabahtan beri, yumurta meyveli süt, muz, bir yığın şey yedim, oysaki bu saate kadar hiçbişey yemezdim...
Benim 2'li test iyi çıkınca 3'lüye gerek duymadılar, sorun çıkarsa kafa karıştırır dedi doktor...
oy oy kuzum dikkate et kendine.ee iyice ağırlaştın artık.doğumuna çok az kaldı.sabret kuşum.çok yorma kendini.yavaş yavaş yap işlerini.acele etme hemen bitsin diye.senin yerinde olsam bigün bi odayı diğer gün öbür odayı derken hergüne bi yeri sığdırırdım.bence öle yap kuzum.kıyamam sana ve oğluşuna ben 🙂 kuzum ben 12. haftada gitmiştimde ondan belli olmadı cinsiyet.tam 3 hafta geçti şimdi.artık belli olur.zaten en son gittiğimde kafa aşağı yatıyodu velet.dr diyoki namaz kılıyo sanki 😀 2 li test temiz çıktı yaptırmasam mı aslında 3 lüyü diye düşünüyorum bende.[/QUOTE]
Bizim kerata 12. haftada gösterdi kendini.
3'lü teste gerek duymuyorum ben nedense, ama için rahat edecekse yaptır canımcım...
yok ya ben hiçbirşey hissetmiyorum şimdi.. sadece devamlı uyumak istiyorum.. halsizlik var.. karnımda şişkinlik.. gögüslerimde biraz ağrı var. uçlarında tomurcuklanma var.. ama umutlanmak istemiyorum.. her ay nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz.. önceki aylardan farklı olarak halsizlik ve devamlı uyku hali var o da havalardandır..