Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar herkese hayırlı kandiller Bu günün hürmetine inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder en kısa zamanda güzel haberi almamızı nasip eder sırayla güzel haberler gelir inşallah dualarım sizlerle

canım doktora dün gttim 15 haz. da hiç bi sorun yok herşey normal ve çok yenisin dedi 1 aydır biz deniyoruz öle yani

selam kızlar nasılsınız? ne zamandır giremiyorum... memleketten misafirim vardı dün gittiler... bu arada kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.. ben dünü değerlendiremedim.. misafirler gittikten sonra erkenden uyudum yaaa...ama bir ara gece uyanıp dua ettim.. Allah kabul etsin ve dualarımızı kabul etsin...

slm kızlar sabah leke geldi bu ayda fos bende fırsat bu fırsat memleekete malatyaya gidiyorum tek canlarım 10 gün sonra gelcem o zaman tekrar görüşmek üzere canlar kendinize ii bakın güzel haberlerle görüşmek üzere byyy

Slm kızlaar, dün gece sabah namazı saatine kadar oturdum, gerç burada 2,5 gibi vakit giriyor 🙂
Sabahta bir sinek musallat oldu, salonda yattım, yani günü uykuyla bitirdik, elim ayağım şişmiş 🙁
İnş. dualarımız kabul olmuştur...

hayırdır canım

canım bebek konusundayım hala dün eşimin arkadşı var eşiyle bizde arkadaş olduk bayadır tanışıoz hamile 7 aylık bebeğin hareketleri belli artık onlardaydık dün elimi karnından ayırmadım çok özendim az öncede çocukluk arkadaşım mesaj 1.5 aylık hamilemiş onun adına sevindim ama kndim için gene üzüldüm🙁