Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar herkese hayırlı kandiller Bu günün hürmetine inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder en kısa zamanda güzel haberi almamızı nasip eder sırayla güzel haberler gelir inşallah dualarım sizlerle :bebiss:

canım ben kasımdan beri uğraşıyordum ama benim prolaktin yüksekti bide sonra pkos oluştu şubatta klomen verdi doktor martta ilaca başladım 3.klomende hamile kaldım inşallah

hayırlısı olsun canım inşallah her yönden iyi haberler alırız senin adına amin canım sağol cümle isteyene sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

canım senin herhangi bir sağlık sorunun varmıydı doktora en son ne zaman gittin doktora dua ediyorum bu gece geç saatlere kadar dua etmeye niyetim var inşallah sizlrede ediyorum rabbim kabul etsin inşallah

canlarım ben bugün doktora gittim geç yumurtlama olmuş bende haftası 6+4 olması lazım ama 5 haftalık görünüyor dedi bebişi değil ama keseyi gördük inşallah bebişi daha sonra gittiğimizde görcez allah a şükür bu bile güzel bir duygu allah herkese hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin canlarım...:kiss:

canım doktora dün gttim 15 haz. da hiç bi sorun yok herşey normal ve çok yenisin dedi 1 aydır biz deniyoruz öle yani

selam kızlar nasılsınız? ne zamandır giremiyorum... memleketten misafirim vardı dün gittiler... bu arada kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.. ben dünü değerlendiremedim.. misafirler gittikten sonra erkenden uyudum yaaa...ama bir ara gece uyanıp dua ettim.. Allah kabul etsin ve dualarımızı kabul etsin...

slm kızlar sabah leke geldi bu ayda fos bende fırsat bu fırsat memleekete malatyaya gidiyorum tek canlarım 10 gün sonra gelcem o zaman tekrar görüşmek üzere canlar kendinize ii bakın güzel haberlerle görüşmek üzere byyy

Slm kızlaar, dün gece sabah namazı saatine kadar oturdum, gerç burada 2,5 gibi vakit giriyor 🙂
Sabahta bir sinek musallat oldu, salonda yattım, yani günü uykuyla bitirdik, elim ayağım şişmiş 🙁
İnş. dualarımız kabul olmuştur...

Geri