Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sürpriz bekleyen meleklerimiz

ayşe ramo...17 <linkz id="linkz10" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
ceylan gözlü...17-21 <linkz id="linkz11" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran
</linkz>
a.özlem...20 haziran
esmerli...18 <linkz id="linkz12" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
crema...26 <linkz id="linkz13" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
uğurlubebek...29 <linkz id="linkz14">haziran</linkz>
feliçya...30 <linkz id="linkz15">haziran</linkz>
zehra gökçe...30 <linkz id="linkz16">haziran</linkz>
sunflower...3 temmuz
muamma...4 temmuz
nisan burak...9 temmuz
mevlana...belirsiz 🙂

ikranur...32 haftalık miniğimiz
♥♥
gonca 16...12 haftalık miniğimiz ♥♥
edasygnr...5 haftalık miniğimiz ♥♥
gül49...çok yeni miniğimiz ♥♥

12.gün artmış ateşin kuşum 🙂 az daha sabret ateşin böle çıkıp birden düştüğünde yumurtlamaya başlıyosun demektir 🙂 bune kız tavuk gibiyiz valla 🙂

sürpriz bekleyen meleklerimiz

ayşe ramo...17 <linkz id="linkz10" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
ceylan gözlü...17-21 <linkz id="linkz11" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran
</linkz>
a.özlem...20 haziran
esmerli...18 <linkz id="linkz12" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
crema...26 <linkz id="linkz13" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
uğurlubebek...29 <linkz id="linkz14">haziran</linkz>
feliçya...30 <linkz id="linkz15">haziran</linkz>
zehra gökçe...30 <linkz id="linkz16">haziran</linkz>
sunflower...3 temmuz
muamma...4 temmuz
nisan burak...9 temmuz
mevlana...belirsiz 🙂

ikranur...32 haftalık miniğimiz
♥♥
gonca 16...13 haftalık miniğimiz ♥♥
edasygnr...5 haftalık miniğimiz ♥♥
gül49...çok yeni miniğimiz ♥♥

slmm kızlarr nasılsınızz ben geldimm gene iş başııı 🙂iyi bir tatill yaptımm sizler ne yaptınızz nasılsınızz tatloşlarımmm
yine başladın demek işe tatlım dinlendinde ama ii olmuştur kuzu senin için bende de misafirler wardı kaynanam kayın baba eşimin halası we kocası onları ağırladık we dün yolcu ettim şimdi benm de temizlik başlıycak 🙂

selam kızlar biraz ara verdim ve geldim. ben tatilde değildim
kayanam zature olmuş 4 gündür hastahANEDE KALIYORUZ ŞİMDİ GELDİM doktor veremden şüphelendi çok şükür çıkmadı. bu arada eşimin spermiyogramı iyi çıktı. değerlere önce netten baktık yalan yanlış şeytler yazmışlar düşük görünüyodu meğer iyiymiş boşuna 2 gün sitres yaptık demek ki her yazılana itimat etmicez. bu arada yumurtam 18 milim olmuş 2 gün sonra tekrar çağırdı hadi hayırlısı. bu arada pek nete giremem belki ev harap olmuş çok işim var gelen giden olur. fırsat buldukça girerim. hepinizi çok özledim. allah kimseyi hastaneye düşürmesin bebişler için hariç tabi. hepinizi kocamannn öpüyorum bayyyy

canım benim çook geçmiş olsun.seni çok iyi anlıyorum benim eşim de zaturre gecirdi ve 2 ciğeri de iltihaplıydı cok nadir olan bişeymiş1 hafta hastanede kaldık ve hayatımın en zor dönemiydi allah kimseyi hastanelere düşürmesin kimseyi sağlığıyla sınamasın

kızlaaarr günaydınnnn.pınarcım hoşgeldin offf annenin yanından gelip işe gitmek kötü olmuştur🙁 kocişin özlemiş mi seni 😛
özlemiş cnmmm evide berbat etmiş yaa bendee bugunn eve gidincee temızlık yapacamm anamınn yanından ayrılmak çok zor oldu yaaa çok özlemişimm onlarııı giderkenn bana dedikii kızım ben senii bölee yolllamamıştımm çökmüşünnn kendinee yemene içmene bakk benim içime dert etme dedii çok üzüldümm 🙁

- - - Updated - - -

cnmm kolay gelsinn tatlımmm sana