Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar naber ben giremiyorum kaç gündür kaynanalar bende kalabalık ew yarın gidiyolar artık gelirim canlar güzel haberler gelmeye devam eder inş 😀

adetim biteli on gün oldu adet sonrası akıntılar ve asırı halsizlik ve karın agrısı hamilelik belirtisimi

arkadaşlar kötü haber erken geldi normalde 11 haziranda regl olmam gerekirken bugün adet oldum malesef çok ama çok üzüldümmm yıkıldımm of of yani...
üzülme canım.. hakkında hayırlısı olsun.. demek daha zamanı varmış.. inan hepimiz bunu defalarca yaşadık.. en iyisi kafadan atıp zamana bırakmak.. çünkü inan ümitlenince ve olmadığını görünce sudan çıkmış balığa dönüyoruz.. sonra zor bela toparlanıyoruz.. ben artık olamayacak diye düşünüyorum.. ümitlenmek istemiyorum.. hatta düşünmek istemiyorum.. umarım bebişlerimiz bize süpriz yapar da bizi havalara uçururlar....:dp8: :dp8::dp8:

Slm kızlar, belirtilerden bahsetmişsiniz, bende ilk düşündüğümüz ay resmen hamile gibiydim. Turşu yedim bol bol, midem bulanıyordu, göğüs hassasiyeti vardı yani olması gereken her belirti vardı, hatta hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikmişti, kesin hamileyim diyordum. Ama negatifi görünce resmen yıkılmıştım, oysaki daha ilk denemeydi ama o kadar kaptırmışımki kendimi çok kötü olmuştum. Hemde bayrama denk gelmişti, zor bir dönemdi benim için. 2. ayda aksine hiç kafama takmadım, hatta göğüs sızısından dolayı hastaneye gitmiştim, meğer hamileliktenmiş, ultrason ve tahlilde bişey çıkmamıştı. Sırf doktor dedi diye test yapmıştım ve görünce çok şaşırmıştım. Sanırım çok fazla takmamak gerekiyor.

- - - Updated - - -

Artık burada yaşlandım diyemi listede yokum 🙁(

ikranurcum senide yazalım canımcım 🙂 kaç haftalık oldun sen ?

sürpriz bekleyen meleklerimiz

ayşe ramo...17 <linkz id="linkz10" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
ceylan gözlü...17-21 <linkz id="linkz11" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran
</linkz>
a.özlem...20 haziran
esmerli...18 <linkz id="linkz12" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
crema...26 <linkz id="linkz13" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
uğurlubebek...29 <linkz id="linkz14">haziran</linkz>
feliçya...30 <linkz id="linkz15">haziran</linkz>
zehra gökçe...30 <linkz id="linkz16">haziran</linkz>
sunflower...3 temmuz
muamma...4 temmuz
nisan burak...9 temmuz
mevlana...belirsiz 🙂

ikranur...
gonca 16...12 haftalık miniğimiz ♥♥
edasygnr...5 haftalık miniğimiz ♥♥
gül49...çok yeni miniğimiz ♥♥

Gonca yeni liste🙂