Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evlenmeden önce 25 de bir olurdum. sonra evlendikten sonra 28 de bir oldum.mayıs eşim korun mayı bıraktı sonra mayısda 9 ün geckti test yaptım neg. çıktı 1 haziran de gene yaptım gene neg. 12.02.2012 de evlendik. 1 aydır bebek istioruz

evlenmeden önce 25 de bir olurdum. sonra evlendikten sonra 28 de bir oldum.mayıs eşim korun mayı bıraktı sonra mayısda 9 ün geckti test yaptım neg. çıktı 1 haziran de gene yaptım gene neg. 12.02.2012 de evlendik. 1 aydır bebek istioruz
canım sen daha çok yenisin olur inşallah seni bekletmeden gelir bebiş ben 1 senedir evliyim hiç korunmadık bekliyoruz halen

kızlar bugün karın sardırmak için kadına gittm bana rahmin eğri dedi bide çok intihap var yumurtlaıkların dolmuş adet olmadın mı dedi onu bildi adet olmadığımı adetin bitince gel saralım dedi bide 2 gün incir suyu 2 gün soğanla maydonoz suyu 2 günde keçiboynuzu suyu iç dedi hem rahmi yumurtalıkları temizler hem yumurtalıklarını güçlendirir dedi hepsini aldım kaynattım başlaıyacam bugün içmeye

selam kızlar nasılsınız? ben hiç iyi değilim.. 3 gündür yatıyorum..:uykucu:. kullandığım iğnelerin yan etkisinden grip oldum.. dün kontrolüm vrdı gidemedim.. bugün kendimi toplayıp gittim.. tahlil falan yaptım.. doktor sonuçların süper dedi..ama ben bu ay olmayacakmış gibi hissediyorum yada hissetmek istiyorum.. ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyoruz.. bakalım hayırlısı..

inşallah canım ya kadın bir iki aya kadar hamile kalırsın dedi bana çok kişi hamile kalmış bütün şehirlerden insanlar geliyormuş bu kadına inşallah Allahın izni ile işe yarar sizleri de sardırırız benim misafirim olursunuz 🙂
karnnını mı sardıracaksın canım? ben sardırdım.. kadın üç gün boyunca gelip sardı.. bakalım ne olacak.. umarım bize faydası olur..

karnnını mı sardıracaksın canım? ben sardırdım.. kadın üç gün boyunca gelip sardı.. bakalım ne olacak.. umarım bize faydası olur..

bugün gittim masaj yaparak baktı sarılması lazım dedi adet bittikten 3 gün içinde gel saralım dedi 3 gün içinde adet olurum yaklaşık 10 gün sonra sardıracam ayyy inaşallah olur ya lahana gibi sardıralım kendimizi ne yapalım bebiş için değer.

Geri