Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sürpriz bekleyen meleklerimiz

nisan burak...11 <linkz id="linkz9" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
ayşe ramo...17 <linkz id="linkz10" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
ceylan gözlü...17-21 <linkz id="linkz11" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran
</linkz>
a.özlem...22 haziran
esmerli...18 <linkz id="linkz12" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
crema...26 <linkz id="linkz13" style="font-family: 'comic sans ms'; ">haziran</linkz>
uğurlubebek...29 <linkz id="linkz14">haziran</linkz>
feliçya...30 <linkz id="linkz15">haziran</linkz>
zehra gökçe...30 <linkz id="linkz16">haziran</linkz>
sunflower...3 temmuz
muamma...4 temmuz
mevlana...belirsiz 🙂

hamiş meleklerimiz

gonca 16...12 haftalık miniğimiz ♥♥
edasygnr...5 haftalık miniğimiz ♥♥
gül49...çok yeni miniğimiz ♥♥

çok şükür rabbime kistim geçmiş 🙂 arkadaşlar bugün muaynem vardı ve 6cm olan kistim geçmiş tekrar klomene başladım inş. bu ay gelir bebişim 🙂 bu arada size bahsetmiştim ya işten ayrıldım sonunda ve eşimle uzun bir tatil yapıcaz belki bu tatilde hamiş kalırım inşallah 🙂

Merhaba kızlar.durumumu sizlerle paylaşayım dedim.adet olmama 1-2gün kaldı.benim göğüslerim acaip, hiç olmadığı kadar hassaslaştı,dokunamıyorum,özellikle yanları ve uçları.uç etrafı sanırım bir az büyüdü,saat şişesi gibi kabarık ve şeffaf.ben hiç böğle acı duymadım,şimdi de belim ağrıyor,test yaptım negatif, ama hasta gibiyim, geceleri çok garip vücut sıcaklığım 37oluyor,bütün vücudum, özellikle ayaklarım yanıyor gibi hiss ediyorum, bütün gün uzanmak istiyorum.şimdi ne olduğunu bilmiyorum.belim ağrıyor diye adet olucağmı düşünüyorum,ama böğle de adet olmamki, belim ağrır,karnım ağrir,ardınan hemen adet olurum.şimdi sabahtan ağrıyor.göğüslerim ve bu halsizliyim beni umutlandırıyor.sizce durum ne kızlar?

canım benim inşallah hamilesindir.ama acıkcası buradaki hemen herkes bu tür belirtiler yaşıyor çünkü psikolojik olarak kendimizi hamileliğe hazırlamış durumdayız ve bünyemiz bunu bu şekilde algılıyor.mesela bu ay ben hiç anlamadana det oldum normalde her zaman senin bahsettiğin göğüs ağrılarını yaşardım bu ay ilk kez olmadı.ve adetim biteli 10 gün falan oldu ama ben hala adet olcakmışım gibi hissediyorum sanki vücudum diğerini kabul etmedi daha devamı var da içimde kalmış gibi

inşallah hamilesindir gönlünden geçen gibidir
bazı testlerde çıkmıyor zaten bir iki gün kalmış sabır edip bekle günün geçerse bir test daha yap istersen