Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

rabbimden umut kesilmez.bi bakacaksın ummadığın anda kapını çalacak velet 🙂 en kısa zamanda olsun ama bu.napalım kuşum ben iyiyim.aynı tas aynı hamam.geçen dr a gittik bizde.kafası aşağı durmuş öyle takılıyodu velet 🙂 keyfi yerindeydi.ense kalınlığı ölçüsünü bile dr zor aldı valla.öyle işte kuşum

sulecim o sinir adet olamadigin icin vucut haliyle tepki veriyor seni cok iyi anliyorum birde hormon olunca allak bullak oluyor denge ben 1.5 yil kullandim adet sokturucu allaha sukur 3 aydir kullanmiyorum ve cok rahatim..
düzelmesine sevindim inşallah benim de düzelir bende 1 yıldır çekiyorum bunu adet söktürücüler hormon ilaçlarıda kilo aldırıyor kaç kilo aldım ben o ilaçlar bıktım içmekten

balımmmmm napıonn kuşummmmm

düzelmesine sevindim inşallah benim de düzelir bende 1 yıldır çekiyorum bunu adet söktürücüler hormon ilaçlarıda kilo aldırıyor kaç kilo aldım ben o ilaçlar bıktım içmekten

Cnm benim ameliyatla duzeldi..insallah sana gerek kalmaz birde bende guatir var hap atiyorum degerlerim cok sukur dustu onada bir baktir istersen cunku guatirda gebelige engel..rabbim yardimcimiz olsun

Masallah cnm insallah Temiz cikar hersey 🙂 ohh simdi genis icerisi dans ediyordur bebegin birkac ay gecsin bakalim yer kaliyormu icerde🙂

goncamm yumurtlama günü kaç gün sürüyo ve adetten sonra ne zaman başlıyo cnm yaaa

yumurtlama günü çok uzun sürmez kuşum.kadından kadına değişir.kimi 2 gün kimi 3 gün falan olur.ben öyle biliyorum araştırdığıma göre.olsun kuzum diğer ay denersiniz.takma kafana.tatilini yap sen deli.günler çuvala girmedi ya boşver dinlen sen.

Masallah cnm insallah Temiz cikar hersey 🙂 ohh simdi genis icerisi dans ediyordur bebegin birkac ay gecsin bakalim yer kaliyormu icerde🙂

hemde ne rahat kıpır kıpır eli kolu bi görsen teyzesi.eşim nasıl güldü.rabbimin mucizesi yaa.her ne kadar şuan tekmelerini hissetmesemde içimde olduğunu biliyorum ya.kuşum dün dr un hemşiresi akşam çaya geldi bana 🙂 kemik yapısından erkeğe benzettim ama dur bakalım hayırlısı dedi 😀

Cnm benim ameliyatla duzeldi..insallah sana gerek kalmaz birde bende guatir var hap atiyorum degerlerim cok sukur dustu onada bir baktir istersen cunku guatirda gebelige engel..rabbim yardimcimiz olsun
şükür guatr çıkmadı trotilerimde iyi çıktı sadec LH denen hormon yüksek çıktı o yüzden yumurtam çatlamıyormuş daha da yükselerirse erken menopaza kadar gidermiş