Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tedaviye ara verecem canım eylülde aşılama düşünüyorum.ben seni tüp bebek yapacaksın sanıyodum eşin ikna olmuştu diye hatırlıyorum yanlıyor muyum😕

MUamma tatlim bendede pko var ve doktorum bebek olur ama uzun surer ve cok zor demisti ben ameliyat oldum o yuzden ve cok sukur ameliyat olali kendim adet oluyorum sen sakin ol elbette olacak ama sabir lazim..
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun ama ben pko luların ameliyat olduğunu duymamıştım nasıl oluyo ki o

selammmm melekelr hamiş melekelr. hamiş kalmayı bekleyen melekelr. ben gül besliyodum kurumaya başlayınca bıraktım sulamayı geçen gün makası aldım elime iyice budadaım suladım canlandı biraz biraz. rüyamda gülüme bi bakıyorum bi büyümüş yaprakları yemyeşil çok güzel bi kırmızı gül açmaya başlamış. tabirine baktım çocuğa yoruyo. en kısa zamanda hamile kalıcağım rabbimin izniyle.

çok sağol canım..düşünmen bile yeterli 🙂 benim 2. taşınmam olucak ama yinede yoruluyom.ama yinede tatlı yorgunluk bu benim için..sonuçta buradan kurtuluyom memleketetime gidiyom ya keyfm yerinde 🙂🙂