canım biliyosun benle sen aynı sorunu yaşıyoruz.üzülme tatlım bak bende çok üzdüm kendimi ama elden bişey gelmiyo dua edicez başka yolu yok rabbim bizede vericek inşallah 🙂
mersinee karar verdikkk balımmmm aman tatloşşşş şimdii giydimm giydimm başkaa ne zaman giyecemm keşkee bebikimm olsaydıdaa giymeseydimm ama rabbim bölee istiyoo ne yapalımm
mersinee karar verdikkk balımmmm aman tatloşşşş şimdii giydimm giydimm başkaa ne zaman giyecemm keşkee bebikimm olsaydıdaa giymeseydimm ama rabbim bölee istiyoo ne yapalımm
olsun kuşum git eğlen.ben zaten artık bikinide giymiyorum.o yüzden sorun yok 🙂 bakalım bizde ağustosta gidicez bi yerlere ama tatil değil ziyaret ve düğün amaçlı napalım 🙂
inş canım bi an önce normale dönerde hersey güsel haberlerini verirsin bize 🙂 kuşum bu arada benim miniğim 12 haftalık oldu.düzeltiver şunu olurmu kuşum 🙂
aynen canım ben çok acele etmiyorum artık zamanı gelince bebiş gelir 🙂 ok canım hemen düzeltiyorum...maşallah miniğimiz büyüyor rabbim ona sağlık sanada bu yaz günlerinde kolay hamilelik versin inşallah 🙂
sağol canım 🙂 senin adet tarihlerin güzel ama takılma bence .ben normalde 32 günde bir oluyodum pko var bende ama bu ay doğum kontrol hapı erken getirdi.
aynen canım ben çok acele etmiyorum artık zamanı gelince bebiş gelir 🙂 ok canım hemen düzeltiyorum...maşallah miniğimiz büyüyor rabbim ona sağlık sanada bu yaz günlerinde kolay hamilelik versin inşallah 🙂
böyle şeyler bazen zamanla oluyo napalım he deyince olsa ne güsel olurdu ama demi 🙂 büyüyo valla teyzesi sorma.12 hafta bitti 13 e doğru gidiyo velet 🙂 yaz sıcaklarında yandım ben.çok sokağa çıkmam heralde bu gidişle
böyle şeyler bazen zamanla oluyo napalım he deyince olsa ne güsel olurdu ama demi 🙂 büyüyo valla teyzesi sorma.12 hafta bitti 13 e doğru gidiyo velet 🙂 yaz sıcaklarında yandım ben.çok sokağa çıkmam heralde bu gidişle
canım asıl iyiki biz seni tanımışız sende olmasan hamilelik bilgilerini kim vercek bize 🙂 baksana kaç kişiyiz burda beceremedik bi bebiş yapmayı heheh 🙂