Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

eşimde sorun yok canım bende pko var ama doktorlar bu yolla olması gerekirdi diyorlar ama olmuyor yumurta gelişiyo çatlıyo ama döllenmiyo:grev:

canım biliyosun benle sen aynı sorunu yaşıyoruz.üzülme tatlım bak bende çok üzdüm kendimi ama elden bişey gelmiyo dua edicez başka yolu yok rabbim bizede vericek inşallah 🙂

nereye gidiyon kız tatile gıcıkkkkkkkkkkkkk.biz buralarda sürünelim hatun bikinileri giysin ühühühühü
mersinee karar verdikkk balımmmm aman tatloşşşş şimdii giydimm giydimm başkaa ne zaman giyecemm keşkee bebikimm olsaydıdaa giymeseydimm ama rabbim bölee istiyoo ne yapalımm :grev:

- - - Updated - - -

nereye gidiyon kız tatile gıcıkkkkkkkkkkkkk.biz buralarda sürünelim hatun bikinileri giysin ühühühühü

aglamaa kıyamam bidenemmm sanaaaa bennn

mersinee karar verdikkk balımmmm aman tatloşşşş şimdii giydimm giydimm başkaa ne zaman giyecemm keşkee bebikimm olsaydıdaa giymeseydimm ama rabbim bölee istiyoo ne yapalımm :grev:

- - - Updated - - -

aglamaa kıyamam bidenemmm sanaaaa bennn

olsun kuşum git eğlen.ben zaten artık bikinide giymiyorum.o yüzden sorun yok 🙂 bakalım bizde ağustosta gidicez bi yerlere ama tatil değil ziyaret ve düğün amaçlı napalım 🙂

inş canım bi an önce normale dönerde hersey güsel haberlerini verirsin bize 🙂 kuşum bu arada benim miniğim 12 haftalık oldu.düzeltiver şunu olurmu kuşum 🙂

aynen canım ben çok acele etmiyorum artık zamanı gelince bebiş gelir 🙂 ok canım hemen düzeltiyorum...maşallah miniğimiz büyüyor rabbim ona sağlık sanada bu yaz günlerinde kolay hamilelik versin inşallah 🙂

aynen canım ben çok acele etmiyorum artık zamanı gelince bebiş gelir 🙂 ok canım hemen düzeltiyorum...maşallah miniğimiz büyüyor rabbim ona sağlık sanada bu yaz günlerinde kolay hamilelik versin inşallah 🙂

böyle şeyler bazen zamanla oluyo napalım he deyince olsa ne güsel olurdu ama demi 🙂 büyüyo valla teyzesi sorma.12 hafta bitti 13 e doğru gidiyo velet 🙂 yaz sıcaklarında yandım ben.çok sokağa çıkmam heralde bu gidişle

böyle şeyler bazen zamanla oluyo napalım he deyince olsa ne güsel olurdu ama demi 🙂 büyüyo valla teyzesi sorma.12 hafta bitti 13 e doğru gidiyo velet 🙂 yaz sıcaklarında yandım ben.çok sokağa çıkmam heralde bu gidişle

çıkma canım valla dışarısı fenaaa 🙂 klima varsa aç klimayı püfür püfür bizle yazış dur tatlım.biz seni yanlız bırakmayız şekerim 😉

sürpriz bekleyen meleklerimiz
a.özlem...2 haziran
gül49... 7 <linkz id="linkz8">haziran</linkz>
nisan burak...11 <linkz id="linkz9">haziran</linkz>
ayşe ramo...17 <linkz id="linkz10">haziran</linkz>
ceylan gözlü...17-21 <linkz id="linkz11">haziran</linkz>
esmerli...18 <linkz id="linkz12">haziran</linkz>
crema...26 <linkz id="linkz13">haziran</linkz>
uğurlubebek...29 <linkz id="linkz14">haziran</linkz>
feliçya...30 <linkz id="linkz15">haziran</linkz>
zehra gökçe...30 <linkz id="linkz16">haziran</linkz>
sunflower...3 temmuz
muamma...4 temmuz
mevlana...belirsiz 🙂

hamiş meleklerimiz

gonca 16...12 haftalık miniğimiz
edasygnr...4 haftalık miniğimiz

a.özlem ve gül 49 sizden haber bekliyoruz ???

he valla sizlerde olmasaydınız napardım bilmiyorum.canım sıkılırdı patlardım evde hee 🙂 burda sizlerle muhabbet çok güsel.iyiki tanımışım sizleri 🙂

canım asıl iyiki biz seni tanımışız sende olmasan hamilelik bilgilerini kim vercek bize 🙂 baksana kaç kişiyiz burda beceremedik bi bebiş yapmayı heheh 🙂

- - - Updated - - -

sürpriz bekleyen meleklerimiz
a.özlem...2 haziran
gül49... 7 <linkz id="linkz8">haziran</linkz>
nisan burak...11 <linkz id="linkz9">haziran</linkz>
ayşe ramo...17 <linkz id="linkz10">haziran</linkz>
ceylan gözlü...17-21 <linkz id="linkz11">haziran</linkz>
esmerli...18 <linkz id="linkz12">haziran</linkz>
crema...26 <linkz id="linkz13">haziran</linkz>
uğurlubebek...29 <linkz id="linkz14">haziran</linkz>
feliçya...30 <linkz id="linkz15">haziran</linkz>
zehra gökçe...30 <linkz id="linkz16">haziran</linkz>
sunflower...3 temmuz
muamma...4 temmuz
mevlana...belirsiz 🙂

hamiş meleklerimiz

gonca 16...12 haftalık miniğimiz
edasygnr...4 haftalık miniğimiz

a.özlem ve gül 49 sizden haber bekliyoruz ???

Geri