Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın bayanlar güzel bi pazar geçirmek dileğiyle canlarr 🙂

günaydın şekerler.. ben yeni uyandım diyebilirim kahvalyı sofrasını bile toplamadım.
. benim son yumurtlama dönemimde başlayan kasık ağrım hala bitmedi. sağ kasığım çok kötü sol dada hafif hafif başladı. üstüne görmüş olmamdan şüpheleniyorum. eşim kasıklarımın ağrıdığını biliyo ama adet olduğum için kafasında soru işareti yok. ben hayatımda böle kasık ağrısı görmedim. yarın fırsat bulursam gebelik testi yapıcam. ümitliyim

Zehra cnm yap testi eger negatif olursa uzulme ve doktora git belki kist olabilir insallah yoktur ama yinede bende bugun ari poleni aldim yani annemde varmis bana verdi onu nasil tuketecegim ve nasil faydasi var?? Birde goncaaa sabah olctum 35.8 cikti dun adetim bitti!!

geçen ay ben acile gittim sırf bu yüzden kist yok muş hamile de değildim ultrasyondan baktı hiç bir anlam veremedi ağrılara serum takayım dedi istemedim ağrı kesici vurdu gönderdi==)))

canım üstünde yazıyo. bide eşinde yesin erkeğinki ayrı ama elinizde varsa. inş faydasını görürsün canım. bizimlede paylaşırsın

mevlanıcım ben üstüne gitmedim hiç bi zaman ama o maalesef benimle aynı hassasiyeti göstermio zaman istese yaratabilir cok rahat.o yüzden bende hassas degilim artık en basiti mesela ilişki oldugunda nolur nolmaz die yatardım şimdi koşa koşa banyoya gidiyorum umrum değil.bana şimdi hassasiyet göstermeyen adam ne regl günüm yaklaşınca ne de hamileyken göstermesin