Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıslar vee dün test yaptım evde idrar testi ikinzi çizgi silik çıktı sizce ne olabilirr 😕 sabahta kantesti verdim yarın sabah alcam sonuucu sizce hamilemiyimm 🙂)
rabbim büyük ve duam sonunda kabul oldu 5 yıllık hasdret bitecek inşallah 🙂)))))))))
canım hoşgeldin aramıza inan bu habere çok sevindim inşallah hamilesindir tatlım idrarda sonuç pozitif kandada pozitif çıkcak inşallah 5 yıllık hasret biticek

cnm benımesım sehır dısına cıkıyo ne zaman denk geldıyse o zaman oldu bazen bır gunde ıkı kere bıle oldu yanı bıgun bekle bıgun yap dıye bır sey olmadı planlamdık yanı henm o bıgun dur bıgun yap sperm kalıtesı dusukler ıcın

1 gün yap 1 gün yapma daha çok sperm kalıtesı düşük ve sınırda olanlar için dogru söylüyorsun canım ama zaten her gün her gün her zaman olmuyor bazen günasırı bazen her gün bazen 2 günde bir oluyor benımde bazen rahatsız oluyosun kısmet artık Allah bılır onu

selammmmm canlarımmmm öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorummm bugün çok yoğun bir gündeyimm daha gelir gelmez yığıldı herşey o yüzden fazla giremiyorummm ama haberlerinizi alıyorum merak etmeyinnnn sergülcümmm canım benimmm çokçok tebrik ederim canım seni bak boşuna merak etmiyomuşsun gördünmü meleğin bu ay geldi ne güzel darısı bizlerin başına olur inş.veeeee yaz güneşiii canımmmm tebriklerrr sanada allah gönlüne göre verdi sonunda inş.analı babalı büyütürsünüz yavrularınızı🙂dualarınızı bizim üzerimizden eksik etmeyin ne olur.

yağmurcummmmmm canım benimmm kısmettt değilmiş demekki herşeyde vardır bi hayır.canımbenim kenidimizi senin hamilelliğine ne güzel alıştırmıştık ki senin için bu daha da zordur canım benimmm inş. önümüzdeki ay birlikte hamile kalırızzz ve alt listede bizde oluruz allahın izniyle umudunu sakın yitirme canım herşey gönlünce olsunnn seni çok öpüyorummmmm 🙂

Geri