aslında ıkı aydır dıyelım ama bız tam calısmaya bu ay baslamıstık oncekı ay yumurlama gunumde esım hastalandı bız fazla calısma yapamadık ama bu ay adet bıttıkten sonra basladık adet gunune kadar devam ettık 2 gunolacam dıye ara vermıstık
kızlar hepınıze cok cok tsk edrım esımden sonra sıze soyledım benımle beraber sızde sevındınız allah hepınıze nasıp etsın cok farklı bı duygu bu ben ıkıncı kez yasıyorum cok mutluyum oturamıyorum cıkıp bagırmak ıstıyorum sızlerı sevıyorum allah hepınızın kucaklarını doldursun
aslında ıkı aydır dıyelım ama bız tam calısmaya bu ay baslamıstık oncekı ay yumurlama gunumde esım hastalandı bız fazla calısma yapamadık ama bu ay adet bıttıkten sonra basladık adet gunune kadar devam ettık 2 gunolacam dıye ara vermıstık
cnm benımesım sehır dısına cıkıyo ne zaman denk geldıyse o zaman oldu bazen bır gunde ıkı kere bıle oldu yanı bıgun bekle bıgun yap dıye bır sey olmadı planlamdık yanı henm o bıgun dur bıgun yap sperm kalıtesı dusukler ıcın
cnm benımesım sehır dısına cıkıyo ne zaman denk geldıyse o zaman oldu bazen bır gunde ıkı kere bıle oldu yanı bıgun bekle bıgun yap dıye bır sey olmadı planlamdık yanı henm o bıgun dur bıgun yap sperm kalıtesı dusukler ıcın
evet canim haklisin onu bende okudum bi gun dur bi gun yap siper kalitesi dusukler icinmis aslinda hergun ilsikki olmasi sipermi daha cok yukseltirmis ve hareketlendirrimis arti sipermi fazlalastirrimis.en guzeli her gun biz regli bitince basliyoruz bazen regli gunume kadar bir oluyor bir gun olmuyor ama yumurtlama gunumde her gun oluyor ve yumurtlama gunum bitince bir oluyor bir gun olmuyor insallah tutar bu ay.dua ile.