canım selam.keşke elinin altında ovulasyon testi bulundursan.o kadar iyi oluyoki.acaba yumurtlama günlerimmi düşünmene hiç gerek kalmıyo.ben bu şekilde çzdüm kendimi ve günlerimi iyi değerlendirdim
canım selam.keşke elinin altında ovulasyon testi bulundursan.o kadar iyi oluyoki.acaba yumurtlama günlerimmi düşünmene hiç gerek kalmıyo.ben bu şekilde çzdüm kendimi ve günlerimi iyi değerlendirdim
tatlımm benimm bacıı ölee anlatıyoo bana ama şu da varr kadındann kadınaa fark ediyoo tabii hamişlikk belirtisii herkkeste farklı oluyoo meselaa bizimm burnumuzz kaşınsa normal bişe deriz demii ama kadınınn bu gebelik belirtisii olarakk çıkıyoo ne kadar komikk düşünsenizee
eşine söylemene gerek yokki canım.herseyi bilmelerimi gerekiyo.yoksa böyle kendini hırpalar durursun.valla ben tavsiye ettim gerisi sana kalmış canım.benim aldığım testte 5 tane vardı.yanında gebelik testi hediye.fiyatıda 30 lira falandı.sen bilirsin canikom
eşine söylemene gerek yokki canım.herseyi bilmelerimi gerekiyo.yoksa böyle kendini hırpalar durursun.valla ben tavsiye ettim gerisi sana kalmış canım.benim aldığım testte 5 tane vardı.yanında gebelik testi hediye.fiyatıda 30 lira falandı.sen bilirsin canikom
eğer ilerde almak istersen markasını söylerim sana.pahalı bişide değil.ben hem yumurtlama günlerimi hemde hamile olduğumu bu test sayesinde öğrendim canım.seninkide ne geri kafalıymış hee 😀 benimki kendisi al dedi valla.hergün ilişkide sıkıyo insanı.böğğğğ geliyo bi süre sonra 😀