bitanesi Hamiş Melek 1 Haziran 2012 #64.571 uğurlubebek' Alıntı: bir haftaa izin aldık bakalımm cnmm ama ordada yazarımm annemlerin neti varrr bir haftaa yaa süperr şükürrrr Genişletmek için tıkla ... senin adına çok sevindim canım. insanın ailesi gibi yok başka oluyo selam söle benden
uğurlubebek' Alıntı: bir haftaa izin aldık bakalımm cnmm ama ordada yazarımm annemlerin neti varrr bir haftaa yaa süperr şükürrrr Genişletmek için tıkla ... senin adına çok sevindim canım. insanın ailesi gibi yok başka oluyo selam söle benden
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 1 Haziran 2012 #64.572 zehra gökce' Alıntı: senin adına çok sevindim canım. insanın ailesi gibi yok başka oluyo selam söle benden Genişletmek için tıkla ... tamam tatlımm sölerimm aleykumm selamm aynen ölee ailee gibisiii yokk olamazdaa aglarsaa anam aglar gerisii yalan aglar demişlerr yaa hakkatenn dogru söz etmişler tek başımaa gidiyomm iyicee bir kafayı dinleyecemmm düşünecemm gelecemmm
zehra gökce' Alıntı: senin adına çok sevindim canım. insanın ailesi gibi yok başka oluyo selam söle benden Genişletmek için tıkla ... tamam tatlımm sölerimm aleykumm selamm aynen ölee ailee gibisiii yokk olamazdaa aglarsaa anam aglar gerisii yalan aglar demişlerr yaa hakkatenn dogru söz etmişler tek başımaa gidiyomm iyicee bir kafayı dinleyecemmm düşünecemm gelecemmm
bitanesi Hamiş Melek 1 Haziran 2012 #64.573 uğurlubebek' Alıntı: tamam tatlımm sölerimm aleykumm selamm aynen ölee ailee gibisiii yokk olamazdaa aglarsaa anam aglar gerisii yalan aglar demişlerr yaa hakkatenn dogru söz etmişler tek başımaa gidiyomm iyicee bir kafayı dinleyecemmm düşünecemm gelecemmm Genişletmek için tıkla ... yalnız mı gidiyosun canım ne zaman yol çıkcan
uğurlubebek' Alıntı: tamam tatlımm sölerimm aleykumm selamm aynen ölee ailee gibisiii yokk olamazdaa aglarsaa anam aglar gerisii yalan aglar demişlerr yaa hakkatenn dogru söz etmişler tek başımaa gidiyomm iyicee bir kafayı dinleyecemmm düşünecemm gelecemmm Genişletmek için tıkla ... yalnız mı gidiyosun canım ne zaman yol çıkcan
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 1 Haziran 2012 #64.574 zehra gökce' Alıntı: yalnız mı gidiyosun canım ne zaman yol çıkcan Genişletmek için tıkla ... pazartesi sabah çıkacamm cnmm pazar günüde dönerimm bir engel çıkmazsaa inşallahh
zehra gökce' Alıntı: yalnız mı gidiyosun canım ne zaman yol çıkcan Genişletmek için tıkla ... pazartesi sabah çıkacamm cnmm pazar günüde dönerimm bir engel çıkmazsaa inşallahh
bitanesi Hamiş Melek 1 Haziran 2012 #64.575 uğurlubebek' Alıntı: pazartesi sabah çıkacamm cnmm pazar günüde dönerimm bir engel çıkmazsaa inşallahh Genişletmek için tıkla ... hayırlısıyla gidip gelirsin inş canım.
uğurlubebek' Alıntı: pazartesi sabah çıkacamm cnmm pazar günüde dönerimm bir engel çıkmazsaa inşallahh Genişletmek için tıkla ... hayırlısıyla gidip gelirsin inş canım.
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 1 Haziran 2012 #64.576 - - - Updated - - - AHHHH bende gidebilsem bi ANKARAYA çok özledim memleketimi mevlanaa kuşumm napıonn nasılsınnn ben ankaraya gidiyomm inş pazartesiii günüü[/QUOTE]
- - - Updated - - - AHHHH bende gidebilsem bi ANKARAYA çok özledim memleketimi mevlanaa kuşumm napıonn nasılsınnn ben ankaraya gidiyomm inş pazartesiii günüü[/QUOTE]
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 1 Haziran 2012 #64.577 kızlar ben 8 aydır 10 tane dokotra gittim nerdeyse hep özellere gittim ama bana hiç yumurtlama takibi yapılmadı bu testi neye göre yapıyorlar
kızlar ben 8 aydır 10 tane dokotra gittim nerdeyse hep özellere gittim ama bana hiç yumurtlama takibi yapılmadı bu testi neye göre yapıyorlar
E esmerli200 Yeni Üye Üye 1 Haziran 2012 #64.578 slm kızlar cumanız mubarek olsun..bende de heycan dorukta.bugün tayin yerimiz belli olucak.dua edin kızlar inşallah istediğimiz yer çıkar.
slm kızlar cumanız mubarek olsun..bende de heycan dorukta.bugün tayin yerimiz belli olucak.dua edin kızlar inşallah istediğimiz yer çıkar.
sunflower Hamiş Melek 1 Haziran 2012 #64.579 muamma' Alıntı: inşallah canım sen ordan göbekli dönersin ben de burda göbek büyütürüm ortada buluşuruz Genişletmek için tıkla ... ayyy ne güzel olur ya...amin canım aminnnn 🙂
muamma' Alıntı: inşallah canım sen ordan göbekli dönersin ben de burda göbek büyütürüm ortada buluşuruz Genişletmek için tıkla ... ayyy ne güzel olur ya...amin canım aminnnn 🙂
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 1 Haziran 2012 #64.580 zehra gökce' Alıntı: hayırlısıyla gidip gelirsin inş canım. Genişletmek için tıkla ... inşallah cnmm inşallahhhh - - - Updated - - - sule onegi' Alıntı: - - - Updated - - - AHHHH bende gidebilsem bi ANKARAYA çok özledim memleketimi mevlanaa kuşumm napıonn nasılsınnn ben ankaraya gidiyomm inş pazartesiii günüü Genişletmek için tıkla ... [/QUOTE] tatlımm sen nerdee oturuyonn ve ankaranınn neresindensinn
zehra gökce' Alıntı: hayırlısıyla gidip gelirsin inş canım. Genişletmek için tıkla ... inşallah cnmm inşallahhhh - - - Updated - - - sule onegi' Alıntı: - - - Updated - - - AHHHH bende gidebilsem bi ANKARAYA çok özledim memleketimi mevlanaa kuşumm napıonn nasılsınnn ben ankaraya gidiyomm inş pazartesiii günüü Genişletmek için tıkla ... [/QUOTE] tatlımm sen nerdee oturuyonn ve ankaranınn neresindensinn