bi hamile kaliim hepinize dua etcem kızlar hamilenin duası kabul olurmuş derler.eger hamile kalırsak zaten kesin goncanın duaları kabul oluo demektir🙂🙂
bi hamile kaliim hepinize dua etcem kızlar hamilenin duası kabul olurmuş derler.eger hamile kalırsak zaten kesin goncanın duaları kabul oluo demektir🙂🙂
sana hep crema diyolar demi tuğçe 🙂 valla napiim canım müminin mümine olan duasını rabbim daha çabuk kabul edermiş.bende her aklıma geldiğinde ediyorum sizlere dua napiim 🙂
tuğçecim sen bursadaydın demi.ayyy benim memleketim havası bile başka canım bursam.1 yıldır istanbulda yaşıyorum ama bursayı çooook özlüyorum.benim yerimede gez dolaş.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.ama düşünüyorum da böyle evlenmeden önce falan hiç aklıma gelmezdi çocuk olması için bu kadar ugrasıcamız.bide eşim özellikle genc baba olmak icin hemen evlenmek istiyordu şimdi böyle olunca ya diyorum Allah korusun yıllarca olmazsa
bende 5 yıldır Bursadayım tekirdağlıyım aslında.evlenmeden önce malum öğrenci yeri görükledeydim cok gezip dolaşamadım.evlendim merkeze taşındım rahat rahat geziyorum derken bi eşim rahatsızlandı,bi dedesini kaybettik o bu derken şimdi ev taşıdık gene merkezden uzaga geldim🙂🙂 bi yerleşeyim deli gibi gezcem ama yine🙂
bende 5 yıldır Bursadayım tekirdağlıyım aslında.evlenmeden önce malum öğrenci yeri görükledeydim cok gezip dolaşamadım.evlendim merkeze taşındım rahat rahat geziyorum derken bi eşim rahatsızlandı,bi dedesini kaybettik o bu derken şimdi ev taşıdık gene merkezden uzaga geldim🙂🙂 bi yerleşeyim deli gibi gezcem ama yine🙂
vayy rahmetli annemin memleketi tekirdağ.benimde memleketim bursa 🙂 geldimi hersey üst üste geliyo valla.iyi bari inş en yakın zamanda hersey düzelirde bol bol gezersin canım 🙂
mrb kızlar ben geldim hepinizi çok özledim valla🙂ne var ne yok var mı güzel haberler?doktor bana aşılamaya gerek olmadığını söyledi yine iğneyle çatlattı bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı