Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bekle canım bakarsın bu ay tutmuştur bebiş.ayyy inş hamişim diye bize yazarsın burda.inan o kadar çok sevinirimki anlatamam.rabbim dualarımızı kabul eylesin canım inş.haa bu arada senin ikinci evine giderim belki bugün yani forum istanbula hahaha

:yeah: bende pazar günü giderim heralde cumartesi kocamın arkadışına yemeğe davetliyiz pazar günü de market için forma gideriz heralde. benden selam söyle evime

ya zehram ben hamiş pantolonu nerden baksam.şöyle uygun fiyata gördünmü hiç mağazalardan birinde ne bileyim nereye baksam bilemedim 😕

şimdi lc waikikinin sitesine baktım hamile pantolonları 30 tl den başlıyo. bi de internette bazen indirim oluyo. mesela mağazada baktım fiyatlar pahalı sitesinde ucuz ben de hemen sitesinden aldım.

formda var ama ucuz olduğunu zannetmem. lc waikiki de hamile reyonu var bi uğra istersn

valla az önce doğru söyledin.bu istanbul çok güsel bi şehirde trafiği berbat.eşim sırf bu yüzdende araba almak istemiyo.haklısın valla.kız bigün orda denk gelirmişiz hemen tanırım yüzünden he 🙂 bakayım o zaman waikikiye.inş vardır çok kilo aldım 😀

valla az önce doğru söyledin.bu istanbul çok güsel bi şehirde trafiği berbat.eşim sırf bu yüzdende araba almak istemiyo.haklısın valla.kız bigün orda denk gelirmişiz hemen tanırım yüzünden he 🙂 bakayım o zaman waikikiye.inş vardır çok kilo aldım 😀

var canım baya çeşit var. ben de hamile pantolonu giymek istiyorum:hamileyim:

Geri