bekle canım bakarsın bu ay tutmuştur bebiş.ayyy inş hamişim diye bize yazarsın burda.inan o kadar çok sevinirimki anlatamam.rabbim dualarımızı kabul eylesin canım inş.haa bu arada senin ikinci evine giderim belki bugün yani forum istanbula
bende pazar günü giderim heralde cumartesi kocamın arkadışına yemeğe davetliyiz pazar günü de market için forma gideriz heralde. benden selam söyle evime
bende pazar günü giderim heralde cumartesi kocamın arkadışına yemeğe davetliyiz pazar günü de market için forma gideriz heralde. benden selam söyle evime
formdan başka bi yere gittiğimiz yok gülüm ya oranın yolunda trafik yok ya o yüzden habire oraya gidiyoz. hiç bişey almick olsam bile sitre atmaya gidiyom
formdan başka bi yere gittiğimiz yok gülüm ya oranın yolunda trafik yok ya o yüzden habire oraya gidiyoz. hiç bişey almick olsam bile sitre atmaya gidiyom
şimdi lc waikikinin sitesine baktım hamile pantolonları 30 tl den başlıyo. bi de internette bazen indirim oluyo. mesela mağazada baktım fiyatlar pahalı sitesinde ucuz ben de hemen sitesinden aldım.
valla az önce doğru söyledin.bu istanbul çok güsel bi şehirde trafiği berbat.eşim sırf bu yüzdende araba almak istemiyo.haklısın valla.kız bigün orda denk gelirmişiz hemen tanırım yüzünden he 🙂 bakayım o zaman waikikiye.inş vardır çok kilo aldım 😀
valla az önce doğru söyledin.bu istanbul çok güsel bi şehirde trafiği berbat.eşim sırf bu yüzdende araba almak istemiyo.haklısın valla.kız bigün orda denk gelirmişiz hemen tanırım yüzünden he 🙂 bakayım o zaman waikikiye.inş vardır çok kilo aldım 😀
meleğim inş rabbim bu isteğini ezanlar yüzü suyu hürmetine kabul etsin.hamiş hamiş dua ediyorum sana AMİNNNNNNNNNN.ama bedenini nasıl ayarlıcam netten baktığımda yaw 😕 olurmuki bana öyle alsam