Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sedacım inşallah hamişsindir benimde karnım ağrıyor adet sancısından daha ağır belimden başlıyor yatınca azalıyor bi test al bak arkadaşım sonrada hayırlı haberlerini bizimle paylaş bizde sevinelim seninle
inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.
evet test alıp yazpıcam ve sizle paylaşacağım.....
aslında pek umudum yok ama olsun ben yinede dayanamayıp yapmak istiyorum testi buraya yazarımmm sonucu....umarım hüsrana uğramam....
Sedacım inşallah hamişsindir benimde karnım ağrıyor adet sancısından daha ağır belimden başlıyor yatınca azalıyor bi test al bak arkadaşım sonrada hayırlı haberlerini bizimle paylaş bizde sevinelim seninle
canım haıylısı ne ıse o olsun takma kafana belkıde daha ıdrarına yansımamıştır hcg oranı bekle bakalım hiç bellı olmaz adet olmazsan kan testı yaptırırsın geç döllenme olmus olabılır canım
canım haıylısı ne ıse o olsun takma kafana belkıde daha ıdrarına yansımamıştır hcg oranı bekle bakalım hiç bellı olmaz adet olmazsan kan testı yaptırırsın geç döllenme olmus olabılır canım
herkese hayırlı pazarlar.oh oh maşallah bu ne hamile bereketliliği böyle.uzun zamandır görememiştik şöyle kalabalık bir liste.Allah nazarlardan saklasın.sergülcüm tebrik ederim canım.inşallah bir gün bizede nasip olur o listeye girmek.