Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

gonca bende zoru severim.psikopatlıkla bi alakası yok canım.pısırık erkeklerden nefret ederm.ama konu bebek olunca insan anlayış bekliyo.şasen benim istediğim gelsin yüzüme desn.ben çocuk istiyorum ama sen bunu bana veremiyorsun boşanmak istiyorum dese eyvallah.böyle kelime oyunlarıyla benim uğraşacak vaktim yok.tabi onun da hakkı baba olmak.ne bileyim yaaa.çok mu sinirliyim neee 🙂

Esmeerli cnm senin kizgin olmani cok iyi anliorum tamam esin belki oyle demmek istememistir fakat insan her aklina gelenide herzaman diyemez kalp kirmasi cok kolay ama duzeltmek cok zor izleri hep kalir benimde sinirlendigim zamanlar aklimdan neler gecer neler ama hicbirini demem icime atarim kirmiyim diye!! Bu erkekleri varya off ben senin yerinde olsam kolay kolay affetmezdim her firsatta suratina carpardim o lafi..insallah bu kelimeyi ilk ve son duyusun olur..heyy allahim isyerinde sinirden catlicam beni cok uzdu bu sinir tavan yapti...

merak etme canım sen.ben her seferinde lafı sokarım.öyle bi kabiliyetim var 🙂 ben sinir oluyorsam oda sinir olsun.ama bugün hiç birşey yapmak istemiyorum.gece 12 de gelicek işten o gelmeden önce yatıcam uyucam.bugün yüzünü görmek istemiyom.yarın biraz daha sakinleşirim herhalde.bakalım ne olucak.hatasını anlıycak mı.🙂

mevlana ustamıı sinirlendirmeyinn yaa cnmm yatak odasıı içinn kocişinn ne dedii bakemm bu arada sen ne iş yapıonn kısss inşaatçıyımm demeee şok olurmmm

Ohh benim kafadansin desene bende ayniyim beni kirani bende kirarim ohh cektirde sana birdaha diyemesin oyle seyleri ve insallah hatasini anlar

mevlana ustamıı sinirlendirmeyinn yaa cnmm yatak odasıı içinn kocişinn ne dedii bakemm bu arada sen ne iş yapıonn kısss inşaatçıyımm demeee şok olurmmm

Hosuna gitti kiz nedicek baska ben yaparimda beyenmezmi tabi daha tam bitmedi ama biince hos olacak..ben kreste calisiorum tatlim gurubumda 25 tane cocuk var onlarla ugrasiorum bugun cok yaramazlar basim agridi sen napiorsun??

eee yeter ama dimi.ağladığım için kendime kızıyorum ama ağlayıncada rahatladım.hiç değilse kimse görmedi ağladığımı.şimdi daha sakinim.bakalım sonuç ne olucak..
Sana bir sakinlestirici method veriyimmi ben cok sinirlendigimde bardak tabak kirarim sonra esime ayit bir tisortunu parcalar atarim sonra bi nevi icim sogur tavsiye ederim ise yariyor dramatik duruyor az ama olsun🙂

Hosuna gitti kiz nedicek baska ben yaparimda beyenmezmi tabi daha tam bitmedi ama biince hos olacak..ben kreste calisiorum tatlim gurubumda 25 tane cocuk var onlarla ugrasiorum bugun cok yaramazlar basim agridi sen napiorsun??

ben ddee ne yapıyım cnm çalışıyoomm ölee moralimm bozulduu az birazz az öncee burdakii arkadaşlardann biri hamilee haberinii verdii eşinee eşii seni seviyorumm deyipp aglamışş nee biliyimm yaa çok duygulandıımm benimm göz yaşlarımaa acımayann bir insann bir taraftada eşi ile beraberr aglayann biirii agrımaa gittii bee mevalanamm