esmerliii ben ne laflar duydum bu konuda ohooo.takıntılısın deyip durdu bana.bi ara tutturdu korunalım ki çocuk istiodu.şimdi iş ona gelince nasıl kaçıcanı şaşırıo lafını bile yaptırmıo
üzülmezmiyim hiç.eşimi seviyorum.düşüncesiz konuşması benisinir etti.diyorum ya bu konuda çok hassasım.başka konu olsa umrumda olmaz üzülmem amann derim geçerim.ama bu konu.sanki canımı acıtmak istercesine konuşması beni sinir etmekten öte üzdü.
tüüühhh çok kötü olmuşşş.. bir de erkekler böyle şeyleri unutmazlar yaaa.. kendini affettirmeye bak canım...Allah yardımcın olsun.. eşin konuşuyor mu seninle yoksa küstü mü?
sabah uyurken eşim beni öpmüş veee ben ona eski sevgilimin adıyla hitap etmişim.üstünden onca zaman geçti ne alaka beynimde neler var anlamadım.şimdi sittin sene yaptırmaz o testi.üffff yaaaa🙁
ha tatloş alemsin yaa çatlak bilmiyomuısun o kelimeyi
sittinsene yani hiç bizaman gibi bi kelime anlamına geliyo 😀 farsçada ise 80 seneye denk geliyo canımm aslında sıttın sene demek ama bizler sittin sene diyoruz.amma açıkladım heee 😀
tekirdağlıyım ben ama bursa'da yaşıyorum.konuşuo ama laf sokup duruyo tabi hiç de sevmem öyle kendimi affettirmek için sırnaşmayı.hem ben de ona kızgınım zaten.neyse melekler ben komşuya kahveye gidiyorum mucckkkkk
esmerliii ben ne laflar duydum bu konuda ohooo.takıntılısın deyip durdu bana.bi ara tutturdu korunalım ki çocuk istiodu.şimdi iş ona gelince nasıl kaçıcanı şaşırıo lafını bile yaptırmıo