Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm aglattin beni🙁 rabbim insallah yollar sana bebegini ama sIkma canini yani olmuyorsa oluruna birak sen kendini uzdugun zamanda gelmior bebegin birtek kendini uzdugunle kalirsin..simdiye kadar ne tur tedaviler uyguladin??

Canim cook cook gecmis olsun rabbim kocana sifalar versin insallah en kisa zamanda toparlanir ve birdaha boyle seyler gelmez basiniza..

geçmişş olsunn cnm yaa şu an nasıll eşinnn

sağolun kızlarrr allah razı olsunnn ben infertiliteye bizi nereden buldu neden biz sorusunu çok sordum (ilk zamanlarda )ama benim eşimdeki kileyi öğrenmemize infertilite sebebp oldu ve ben eşimin hayatını infertiliye borçluyum... bizim şer bildiğmizdeki hayırda buymuş işte ...çok zor sıkıntılı bir süreçti 13 saat süren bir ameliyat ardında gelişen olumsuzluklar vs ama her şeyden önemli olan sağlık rabbim hiç birimizi EN SEVDİKLERİMİZLE SINAMASIN

Haklisin cnm rabbim kimseyi sevdiklerinden ayirmasin peki esinin simdiki durumu nasil??

Haklisin cnm rabbim kimseyi sevdiklerinden ayirmasin peki esinin simdiki durumu nasil??
ya aslında ne değişti ben anlamdım hayatımızda eşimameliyat olmadan önce 5 cm kist vardı ameliyattan sonra yine aynı seviyeye geldi ayrıca hipofiz bezi temizlendi ameliyatta buna bağlı olarakta hormon bozukluğu gelişti bir sürü ila kulanıyor malesef ve birbuçuk yıldırda çalışamıyor..........
aslında dr ameliyattan önce böyle dr çok az hastada gelişitiğini söylemişti ama malesef biz bu sıkıntıları yaşaıyoruz