Keske allahtan siz varsiniz icimi dokebilen birde is arkadasim var oda ayni duurumda kendisi alman ama yinede anlior halimden rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin
Amin cnm gerci bende onceden nefret ederdim su illetten ama sagolsun amcamin oglu alistirdi oylede kaldi gitti iste🙁 onceden biri bana sigaraya baslican dese hadi be dersim ve asla inanmazdim demekki asla asla demicekmissin
Cnm aglattin beni🙁 rabbim insallah yollar sana bebegini ama sIkma canini yani olmuyorsa oluruna birak sen kendini uzdugun zamanda gelmior bebegin birtek kendini uzdugunle kalirsin..simdiye kadar ne tur tedaviler uyguladin??
rabbim şifa versin canım.. hakkınızda
hayırlısı ne ise o olsun.. her şerde bir hayır vardır.. hiç birimiz başımıza ne geleceğini bilemeyiz.. o yüzden dua ederken herşeyin hayırlısını dilemeliyiz.. Rabbim gönlünüze göre versin..
canım benim allah çok büyük sabır versin sana.ama rabbim ol derse olur be canım hiçbirzaman ümidini kesme...bak burda hepimiz aynı durumdayız beklemekten başka yapıcak bişey yok ne yazık ki.rabbim dualarımızı duy ve tüm evlat isteyen kullarına hayırlı evlatlar nasip eyle aminnnn....
sağolun kızlarrr allah razı olsunnn ben infertiliteye bizi nereden buldu neden biz sorusunu çok sordum (ilk zamanlarda )ama benim eşimdeki kileyi öğrenmemize infertilite sebebp oldu ve ben eşimin hayatını infertiliye borçluyum... bizim şer bildiğmizdeki hayırda buymuş işte ...çok zor sıkıntılı bir süreçti 13 saat süren bir ameliyat ardında gelişen olumsuzluklar vs ama her şeyden önemli olan sağlık rabbim hiç birimizi EN SEVDİKLERİMİZLE SINAMASIN
sağolun kızlarrr allah razı olsunnn ben infertiliteye bizi nereden buldu neden biz sorusunu çok sordum (ilk zamanlarda )ama benim eşimdeki kileyi öğrenmemize infertilite sebebp oldu ve ben eşimin hayatını infertiliye borçluyum... bizim şer bildiğmizdeki hayırda buymuş işte ...çok zor sıkıntılı bir süreçti 13 saat süren bir ameliyat ardında gelişen olumsuzluklar vs ama her şeyden önemli olan sağlık rabbim hiç birimizi EN SEVDİKLERİMİZLE SINAMASIN
ya aslında ne değişti ben anlamdım hayatımızda eşimameliyat olmadan önce 5 cm kist vardı ameliyattan sonra yine aynı seviyeye geldi ayrıca hipofiz bezi temizlendi ameliyatta buna bağlı olarakta hormon bozukluğu gelişti bir sürü ila kulanıyor malesef ve birbuçuk yıldırda çalışamıyor..........
aslında dr ameliyattan önce böyle dr çok az hastada gelişitiğini söylemişti ama malesef biz bu sıkıntıları yaşaıyoruz