bakk yaa güzell fikirrr poff benimm eşte beni alsaa götürsee gezdirse birazzz nerdee en iyisi ben kolay bişeler yapıyımm dolu işim var yaa çamaşır yıkayacamm daha poff daha dogrusuu makina yıkayacakk da asmak bir derttt aman.....
kız ben hamileyim ve üşenmiyorum bile ev işinden.uykulu olduğum halde.öyle alıştırma kendini.ev işi yapmak güsel çünkü senin evin.çok zor yemek yama aparatif bişiler yap.zaten hava sıcak ağır yemekler yenmiyo.yorma kendini mutfakla bugün kendine ayır.seninki bişi demezse tabi 🙂
tatloşummm ben kaçtıı bugunlukk iş pskolojisi yeterr seni ve bebişi öptümmm kendinee çok iyi bakk iş yapma özellikle temızlık yapma çiğ köfte ye yoksaa yarın karışmam çok çok uyu kii tatloşş gelişsinnn bideee benimm içinn duaaa ett çok ihtiyacımm var tatloşummm
aynen öyle yapması değil düşünmesi yoruyor kocam akşam kardeşimi çağırdı yemeğe hemde ps3 oynamaya. hiç ablasına çekmemiş çok yemek ayırıyor. ne istersin dedim tavuklu pilav yap yeter dedi. garibim başka bişey yemiyoki. ben belki yer diye kuru fasulye yaptım birazdan çorba tavuklu pilav yapıcam. belki fikir olur canım
tşkk eederimm zehraammm .. eve gidekk baaağğ allah ne verirsee bugunn bizee onu yiyekk ... belki sen bir tabak tavuklu pilav goncam da çiğ köfte yollarsaa benimm yemek yapmama gerek kalmazz heraldee🙂
tatloşummm ben kaçtıı bugunlukk iş pskolojisi yeterr seni ve bebişi öptümmm kendinee çok iyi bakk iş yapma özellikle temızlık yapma çiğ köfte ye yoksaa yarın karışmam çok çok uyu kii tatloşş gelişsinnn bideee benimm içinn duaaa ett çok ihtiyacımm var tatloşummm
hep aklımda ve duamdasın canım.valla kıyamam kıs sana.sakın üzme sende kendini.hayat kısa valla değmez.bidaha genç olmucaz..yicem çiğköfteyi valla şişerim yoksa 😀 çooook öptüm bende seni kuşum bebeğimmmmm
tşkk eederimm zehraammm .. eve gidekk baaağğ allah ne verirsee bugunn bizee onu yiyekk ... belki sen bir tabak tavuklu pilav goncam da çiğ köfte yollarsaa benimm yemek yapmama gerek kalmazz heraldee🙂
bugün nette tesadüfen bi babanın eşinin doğuma girişini 2 saatlik doğum anını sayfalarca anlatımını okudum. okurken hüngür hüngür ağladım. o kadar güzel anlatmış ki o bekleyişi eşine ve bebeğine kavuşma öyküsünü. yarım saat ağlamaktan kendimi alamadım. anne olmayı ne kadar çok arzuluyorum acaba hak ediyormuyum diye kendime sormaktan kendimi alamadım. belki haketmiyorum ama rabbim anneliği nasip et yarabbim. ne olur allahım......