uğurlu bebek canım ne zamandır seni takip ediyorum.ve senin için çok üzülüyorum.ben 4 yıllık evliyim.bizde eşimle severek evlendik.gözlemlediğim kadarıyla sevgiliyken ayrı nişanlılık dönemi ayrı evlendikten sonra apayrı olur.erkekerin evliliği adepte olması biraz zor oluyor.bayanların evcimen bir hisse sahip oldukları için daha çabuk alışıyor evliliğe.biraz sabretmen lazım canım.bende çok şeyler atlattım.bende kolay bi kinlenmem sinirlenmem ama eğer çok üzüldünmü beni çok kırdılar mı ALLAHIMA sığınırım.ve bol bol dua ederim."ALLAHIM SEN BİLİYON NEYİN NE OLDUĞUNU.ONUN HATASINI ANLAMASI İÇİN YARDIM ET."diye dua ederim.gerçekten faydası oluyor.hatta bikeresinde bunda 1,5 yıl önce memleketeydik.orda tartıştık bana tavır yapıyor.yok gece arkadaşlarımla kalıcam diyor.bende o sıra feci sancı çekiyorum.o kadar sinirliydimki ağzımdan ALLAHIM SEN ONUN CEZASINI VER dedim.insan sinirliyken ne dediğini bilmiyor.neyse gece eve geldi.aynı odadayız ama yan yana yatmıyoruz.ertesi gün oldu ben hala sancılığım.neyse doktora gittik dış gebelik yaşadığımı öğrendim iç kanama yaşıyormuşum.doktor çok telaşlıydı.ameliyathaneyi filan hazırlayın diyordu.ben o sıra eşime baktım.bembeyaz olmuştu korkudan.beni kaybetme korkusunu yüzünde hissettim.aramız düzeldi ama benide kesip biçtiler.ALLAHIM cezasını verdi ama benimde cezamı verdi.yanlış dua etmemk lazım.biraz sabret canım.bana kalırsa küslükte bi sonuç getirmez.bence bugünde itibaren güler yüzlü davran.sevecen yaklaş.evlenmek kolay ama evliliği yürütmek zordur.bununda bi okulu olmadığına göre ALLAH yardımcımız olsun.biraz uzun oldu canım kusura bakma...