Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım çok zor bir durum seni anlıyorum ama öyle hemen yelkenleri suya indirme.azcık süründür aaa 🙂 elbet düzelecek hep böyle olacak hali yok ya.ama zamana bırak.ve kendini yıpratma.bol bol dua et kuşum

bu aradaa cnmm yaşadığınn olayada çok üzüldümm erkekler anlayışsızz varlıklarr bunu daha iyi anladımm :-(

canım çok zor bir durum seni anlıyorum ama öyle hemen yelkenleri suya indirme.azcık süründür aaa 🙂 elbet düzelecek hep böyle olacak hali yok ya.ama zamana bırak.ve kendini yıpratma.bol bol dua et kuşum
haklısınn cnmm galibaa birazz kendime gelmem lazımm bu kadar üzülmeninn manasıı yokk..seni seviyomm kısss diger kızlarıdaa çok seviyomm yaa galibaa ben eşimide seviyomm kendimide seviyomm aman ben galibaa dengesizimmmm

aaa sende valla yedin kafayı iyice.bi silkelen söyle.herkesi seviyomuş hıh işte 🙂 sev sev de kendini kaybetme severken 🙂

bakk yaa güzell fikirrr poff benimm eşte beni alsaa götürsee gezdirse birazzz nerdee en iyisi ben kolay bişeler yapıyımm dolu işim var yaa çamaşır yıkayacamm daha poff daha dogrusuu makina yıkayacakk da asmak bir derttt aman.....

bugunn kesinlikle köfte yiyon yemezsen yarınn seni düverimm ...seni düşündüğümden degill haa öbürr karnındakii tatloşumm içinn diyomm :hıh:

aynen öyle yapması değil düşünmesi yoruyor kocam akşam kardeşimi çağırdı yemeğe hemde ps3 oynamaya. hiç ablasına çekmemiş çok yemek ayırıyor. ne istersin dedim tavuklu pilav yap yeter dedi. garibim başka bişey yemiyoki. ben belki yer diye kuru fasulye yaptım birazdan çorba tavuklu pilav yapıcam. belki fikir olur canım