Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben çıkıyom kızlar allaha emanet olun namazımda dua etcem sanada uğurlu bebek allah huzurunuzu bozmasın tez zamanda barışın tamam mı akşam yemeğe davetliymişiz kalkıp hazırlanayım görüşürüz yine öptüm hepinizi

Canım küs olunca bende çok olumsuz düşünüyorum, herşey biranda bitiveriyor, ama barışınca sanki hiç olmamış gibiyim.
İnşaAllah aranız düzelince bu düşüncelerini unutacaksın...
cnmm ben öle çabuk hırslanan kin güden kavga edenn biri degilimm şükür çok sabırlıyımm ama bu sefer hiçe sayılmak çok zoruma gittti çok üzüldümm aglatmak hoşuna gidiyoo galibaa ...

ben yanına yattım cnmm ama o sabaha karşıı bırakmış gitmişş ne deyimm ben şunaa ..
canım anlattıklarının aynısını bende yaşadım. zaten şimdiye kadar tavrını belli ettin ona. o yanından kalkıyosa sen yine yanına git sessizce yat canım. ayrı yatmak iyi değil. belki eşinin başka sıkıntısı vardır. erkekler genelde sıkıntılarını direk paylaşamazlar. farklı ve manasız yerlerde tepki verebilirler. kadınlar anlaşılmaz derler ama erkekler anlaşılmaz işte
takma tafana canım zamanında kendimi çok üzüp yıprattım sonra barışınca hiç bi şey yokmuş moduna girince kendime yazık ettiğimi anladım. kendini sev canım öpücükler

uğurlu bebek canım ne zamandır seni takip ediyorum.ve senin için çok üzülüyorum.ben 4 yıllık evliyim.bizde eşimle severek evlendik.gözlemlediğim kadarıyla sevgiliyken ayrı nişanlılık dönemi ayrı evlendikten sonra apayrı olur.erkekerin evliliği adepte olması biraz zor oluyor.bayanların evcimen bir hisse sahip oldukları için daha çabuk alışıyor evliliğe.biraz sabretmen lazım canım.bende çok şeyler atlattım.bende kolay bi kinlenmem sinirlenmem ama eğer çok üzüldünmü beni çok kırdılar mı ALLAHIMA sığınırım.ve bol bol dua ederim."ALLAHIM SEN BİLİYON NEYİN NE OLDUĞUNU.ONUN HATASINI ANLAMASI İÇİN YARDIM ET."diye dua ederim.gerçekten faydası oluyor.hatta bikeresinde bunda 1,5 yıl önce memleketeydik.orda tartıştık bana tavır yapıyor.yok gece arkadaşlarımla kalıcam diyor.bende o sıra feci sancı çekiyorum.o kadar sinirliydimki ağzımdan ALLAHIM SEN ONUN CEZASINI VER dedim.insan sinirliyken ne dediğini bilmiyor.neyse gece eve geldi.aynı odadayız ama yan yana yatmıyoruz.ertesi gün oldu ben hala sancılığım.neyse doktora gittik dış gebelik yaşadığımı öğrendim iç kanama yaşıyormuşum.doktor çok telaşlıydı.ameliyathaneyi filan hazırlayın diyordu.ben o sıra eşime baktım.bembeyaz olmuştu korkudan.beni kaybetme korkusunu yüzünde hissettim.aramız düzeldi ama benide kesip biçtiler.ALLAHIM cezasını verdi ama benimde cezamı verdi.yanlış dua etmemk lazım.biraz sabret canım.bana kalırsa küslükte bi sonuç getirmez.bence bugünde itibaren güler yüzlü davran.sevecen yaklaş.evlenmek kolay ama evliliği yürütmek zordur.bununda bi okulu olmadığına göre ALLAH yardımcımız olsun.biraz uzun oldu canım kusura bakma...

ben geldim ama şimdi sen yoksun 🙂 uyudum biraz bugün.sonra arkadasa geçtim.eve geldim şimdi.dün doktora gittim.kalp atışlarını gördüm.çok değişik bi duyguydu yaa 🙂 kocana gelince..sohbet et.muhabbeti kesme ama mesafeli ol.hatasını anlamasını sağla.başka çare yok kuşum

canımm iki tane tatlı dill kullansaa .... gülümsesee inan ilk başta ben koşupp boynuna sarılacamm .. ama ne biliyimm o konuşmuyoo tavır yapıo ..ben neyimm derdi ne çözemedimm alllaha havale ediyomm ben onuu artıkk çok üzülüyomm cnm çokk.... bebişine gelincee rabbimm kucagına almayı nasip etsinn cnmm nazarlardan korusunn amin

cnmm ben artıkk rabbime sıgınıyomm o hakkımızda ne hayırlısı ise onu versinn .. önerilerini dikkate alacamm cnm inan bana bir gülsee bir açıklama yapsa ...ben neler yaparımm ama yok işte yokk ne yapııyımm bilemez oldumm cnm