Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatloşummmm canımmm özledim seni nerdesin ama yine iş başındasın anladım.sorma kuşum ben manyak ne giriyon dip temiliğe demi.iki kolum sargılı şimdi ama az ağarıyo şükür.inan ölüyorum sandım.rabbim kimseye yasatmasın o ağrıyı ayyyy 😕

inşallh canım.az kaldı gitmemize inşallah.bizde gittiğimizde işini iyi bilen bir doktor bulmak olucak.seinde bende yerin ayrı canım benim.inşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır.burda arka arkaya hmilelik haberleri veririz inşallahhhhhh.......

canım bak doktorun da sorun yok diyo sıkma canını bu ay zamanı değilmiş demek ki...sabret canım bak hepimiz sabrediyoz 🙂

kızlar bugün beta hcg baktırdım sonuç 1.20 bugün adet günüm daha olmadım sizce erken mi yaptırdım bu değer yükselir mi ne olur yardımcı olun

kızlar bugün beta hcg baktırdım sonuç 1.20 bugün adet günüm daha olmadım sizce erken mi yaptırdım bu değer yükselir mi ne olur yardımcı olun

bazen stresten yediğimiz yemekten ya da hormonsal faktörlerden adetimiz erken ya da geç gelebiliyor.ben de aynı senin gibi test yaptırdım 1.20 çıktı bu da hamile olmadığını gösteriyor cnm.üzme kendini bir daha ki ay insallah olur.sakın stres yapma taamam mı tatlım