dikkat et kendine birazz iş felan yapma ... yapacaksandaa seni zorlamayack işler yapp artıkk sen tek degilsinn bebişide düşün annesii bakk bidaha temızlık yaptıgını duyuyumm öldürürümm seniii tatloşumm çok üüzldümm valla yaaa...
tatloşummmm canımmm özledim seni nerdesin ama yine iş başındasın anladım.sorma kuşum ben manyak ne giriyon dip temiliğe demi.iki kolum sargılı şimdi ama az ağarıyo şükür.inan ölüyorum sandım.rabbim kimseye yasatmasın o ağrıyı ayyyy 😕
Iyiz canimcim seni sormali?! Gozun aydin adet olmussun..ya cnm insallah tayininiz ciktiginda dogru durust doktora gidersinde sana bi care bulurlar nebilim klomen catlama ignesi fln nereye kadar boyle🙁 ben senin hamile kalmani cok istiorum..tabi tum arkadaslarin ama senin yerin farkli bende.. Kendine iyi bak tatlim
inşallh canım.az kaldı gitmemize inşallah.bizde gittiğimizde işini iyi bilen bir doktor bulmak olucak.seinde bende yerin ayrı canım benim.inşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır.burda arka arkaya hmilelik haberleri veririz inşallahhhhhh.......
valla bende anlamdım doktorum olabılıyor bazen catlarken içine akıtabiliyor kanı dedi internetten araştırdım çok bişeyde bulamadım 🙁( öle ama işte insanın canı sıkılıyor doktorum çok ümitlendirmişti sizde hiçbir sorun yok bu ay kesin sonuç alırız die 🙁
bazen stresten yediğimiz yemekten ya da hormonsal faktörlerden adetimiz erken ya da geç gelebiliyor.ben de aynı senin gibi test yaptırdım 1.20 çıktı bu da hamile olmadığını gösteriyor cnm.üzme kendini bir daha ki ay insallah olur.sakın stres yapma taamam mı tatlım