Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

walla canm benm kayınbaba geldi memleketten elime laptopu bile alamıyorum bugün aldım işte hemen baktım yazdınızmı diye kıyamam walla bazen konuşma ihtiyacı duyuluyo canımcım🙂
haklısınn tatlımm bende dünn o kadar çok bekledimm kii ama gelmedinizzz iştee... iyi olda cnm güzel haberlerinn gelsinde gerisi sorunn degell tatlımmm:dp178:

sagol berrakcım yorumun için açıkçası çok korktumm hala korkuyommda ümit ediyorumm inşallah olur rabbimden en büyük istegimm bebek sahibi olmak zatenn yinede her şeyin en iyisini allah bilir vermezsede vardır bundada bir hayır diyorumm kendimi artık böle teselli ediyom ne yapıyımm aglasam sızlasam üzülsem degişen bişe yok barii içime böle ferahlık veriyimm sadece dua edinn benim gibiler için anne olmak isteyen herkese rabbim bebek nasip etsinn o güzel duyguyu tattırsınn hiç bir kadının kucagı boş kalmasın aminn :-(((

Ağlamanın bir faydası yok aksine zararı var. Amin. Allah herkese tattırsın elbette... Tedbirinizi alacaksınız yani tedavinizi olacaksınız tevekkülü Allaha bırakacaksınız. Olur inşallah. Daha kaç yaşındasın da kaç yıllık evlisin de... Sabır biraz sabret. Umudunu kaybetme.

Ağlamanın bir faydası yok aksine zararı var. Amin. Allah herkese tattırsın elbette... Tedbirinizi alacaksınız yani tedavinizi olacaksınız tevekkülü Allaha bırakacaksınız. Olur inşallah. Daha kaç yaşındasın da kaç yıllık evlisin de... Sabır biraz sabret. Umudunu kaybetme.[/QUOTE
tedaviye başladık bakalımm cnm hayırlısı 9 aylık evliyimm 23 yaşındayıımm ama şimdiden önlemimizi alalımm demi eşimin yaşı 30 ondan biran önce evlat sahibi olmak istiyoo bende kıyamıyomm ona.. anlıyon bizi demi cnm

hadi hayırlısı canım herhangi bir belirti var mı?sabırlı ve sakin ol canım.. dualarım seninle.. inşallah o güzel haberini duyarız.. bizi habersiz bırakma..
çok sağol canım belirti olarak sayılır mı bilmem 2-3 gündür ateşim yükseliyo özellikle geceleri sabah kalkıyorum hiçbir üşütme belirtisi yok onun dışındakiler adet belirtileri ama göğüslerim ağırmıyo bakalım ne olacak haber veririm size allah herkesin gönlüne göre versin.

Geri