Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hadi canm hayırlısı ggüzel haberlerini bekliyoz tatlım belki bişeyler wardır 🙂 olamaz mı 🙂

Bilmiorum valla biraz stress atmak istedim gittim attan aldim hirsimi🙂 cokta iyi geldi valla neyse persembe gunu acik olmassa ararim senin nasil gidiyo

bende şimdi doktordan geldim.çatlama olmuş dedi.inşallah döllenme de olmuştur 🙂 herşeyin hayırlısı olsun bakalım...adetim 7 mayıs şimdi bu günler nasıl geçecekk sabırrr rabbimmm 🙂

bende doktora eşimin yıllık izninde gitmeeye karar werdim haziran gibi kullancaz izni ozaman gidelim dedim 2 ay daha bekliycem hatta bir ikimizde sonra bi kontrolden geçelim hem kendimizede wakit ayırabilirz çünkü böle nöbetleri oluyor yumurtlama dönemime denk gelebiliyo ondan dedim

canım bende 20 mayısta iğne vurulmuştum,bugün doktora gittim yumurta çatlamış benim adetime de 13 gün var ama doktor şimdi görünmeyeceğini söyledi.sakın test yapma dedi 🙂 bende bişey hissetmiyorum ve bende iğne olduğum 2 gün kasık arısı çektim.heralde bu belirtiler normal 🙂

selam canım.. nasıl gidiyor çalışmalar.. adet gününe ne kadar kaldı?
adetime daha çok cnm yaa 🙁 ama ben ümitlenmiyomm ççünkü ilaçlı tedavi süresice olması zormuşş aman oldu aman olacakk ...... stresimm yok yanii hazırım kırmızılarla karşılaşmaya tatlımm
çalışmada yapıozz işte ... kürleree de devamm ama hayırlısı ne diyelimm tatlım.................... sen ne yaptınn gülümmm nasıl gidiyoo sende var mı bir gelişme felann kür felan yapıon mu ...