Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu sitresle duracağına bence test yap anladıgım kadarıyla korkuyosun ama bence biran önce yap testini eğer hamile bile değilsen bi sorun olabılır dr gidersin

reyhancım test yapsana niye sıkıntıya sokuyorsun kendini...bu arada doktorlar ne diyor bi problem var ve tedavisi ile uğraşıyormusunuz? tüp bebek falan?

testimi yarın yapacağıma yarına erteledim..
aşılma ve tüp bebek yaptırdım ama sonuc negatif çıktı heppp
şimdide o sıkıntı içeriinde olduğum için yapamadım ama yarınnnn test günüm test yapmadan önce sizlerden destek alamak istedim

allahım yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz bir zamanı var demekki..herkesin bu dünyada imtihanı başka başka..sabır gösterelim yeterki...

ay nasıl dayanıyorsun duygucum,git kan testi yaptır,ya da idrar testini yinele...ben senin yerine çatladım...adetin normalde nasıl düzenli mi yoksa bi iki gün oynar mı.

bence bir an önce sonucu öğren,çünkü biz farketmeden stres yapıyoruz ve reglinin gelmesini beynimiz engelliyor,mesela ben sonucu öğrendim kafam rahatladı ertesi gün oldum,belki de öğrenmesem umudum sürse hala regli olmazdım.hem hamileysen de cnm erkenden öğrenmen bebiş için de çok ii,ona göre beslenmene şimdiden daha fazla dikkat etmeye başlarsın...