Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040: :hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz nerdesin canım???)
duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
sedus........................17 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

Nesli84....................1 Ağustos
ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur...........................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Yaz esintisi...............14 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
ymurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

kızlar benım dün aksamdan berı belım agrıyor hafıf kasıklarımda da vardı sonra geçtı bu sabah kakatım yıne kasıklarımda ve belımde agrı var napıcam bakalım bugün adetımede 12 gün var daha

selzehcim inş bebişin belirtisidir,ama nolur kendini çok fazla kaptırma,çünkü geçen ay yaşadıklarımın aynılarını yaşıyorsun,benim de 10-12 gün önceden ağrılar,ateş,midemde yanmalar hatta adetime 5 gün kala falan bulantı bile vardı,önce erken adet olacam sanmıştım o da olmayınca hamileyim diye düşünmüştüm,ama olmadı,üşütmüşüm heralde.hatta belirtilerimi forumda sizle de paylaşmıştım,inş seninkiler benimkiler gibi yanıltıcı değildir,ama hayal kırıklığı yaşamaman için şimdilik sen olumuz düşün cnm,ben başlarda baya üzüldüm çünkü...

selzehcim inş bebişin belirtisidir,ama nolur kendini çok fazla kaptırma,çünkü geçen ay yaşadıklarımın aynılarını yaşıyorsun,benim de 10-12 gün önceden ağrılar,ateş,midemde yanmalar hatta adetime 5 gün kala falan bulantı bile vardı,önce erken adet olacam sanmıştım o da olmayınca hamileyim diye düşünmüştüm,ama olmadı,üşütmüşüm heralde.hatta belirtilerimi forumda sizle de paylaşmıştım,inş seninkiler benimkiler gibi yanıltıcı değildir,ama hayal kırıklığı yaşamaman için şimdilik sen olumuz düşün cnm,ben başlarda baya üzüldüm çünkü...

canım ben kaptırmıyorum o kadar kısmet bu sadece geçen ayda belırtılerım vadı benım hamıle olabılırım demsıtım ama degılmısım çok üzüldüm bu ay öyle degılım ben belırtıleri önemsemıyorum okadar çünkü bende üsütmüs olabılırım yada baska bırseyden olabılır bu agrılar artık Allah bılır canım ınsallah en kısa sürede gelır meleklerımız

Geri