Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu cuma gitcem canim daha...bahsetmistim ya belki hatrlarsin 6 hafta olduktan sonra veriolar randevuyu....bekleye bekleye sistim bende yaa😕 artik iyice hamile moduna girdim ..bakalim cuma insallahh hayal kirikligna ugramam..seytan iste durmuo cesit cesit senaryo yaziyorum aklimdan hayrlisiyla bi dr la gorusseydik. oooff su vajinal ultr.olayi berbat bisimis😕 zaten basimiza ne geliosa hep ordan gelio yahuu🙂)

canım benim şuan 4 haftalık.mecbur baktı çünkü ultrasonla gözükmedi ama az acıyo hiç korkma canım 🙂 evet haklısın iğrenç bişi böğğğ 😀 cumaya bişi kalmadı sabret,ne var ne yok görürsün o zaman.ama inş alttan bakmak zorunda kalmaz 😀 bana anlatırsın canım o gün tamamı merak ederim 🙂

evet canim cuma insallah hayirli haberlerle donerim😀 cok sagol canim...hadii iii geceler size🙂

kızlar 1 hafta sonra belli olacak durumum klomen kullandım 12 sindede çatlama iğnesi vuruldum bakalım beklemedeyim ne olur dua edin bekle bekle zamanda geçmezki şimdi offf ya😕

canım inş hersey gönlünce olur.biz kadınların tek hayali evlenip anne olabilmek.rabbim istediğin bu güzel bişeyi hayırlısıyla nasip etsin canım.ne demişler sabreden derviş muradına ermiş 🙂

kızlar kızlar gelem mi. yananızdan öpem mi. 🙂 🙂 nasılsınız bakim.yaww 1 gün girmedim ne muhabbet dönmüş be..oku oku bitiremedim.çocuk çocuk kafayı yizcez valla.ben hala adet olmadım.acaba mı diyorum ama hi. sanmıyorum.🙂🙂🙂

arkadaşlar nasılsınız ? 🙂 benim 2. ay klomen kullanışım bu ay yumurta büyüyünce çatlama iğnesi vurucak dr. bana...çatlama iğnesi deneyen varmı ? birazcık bilgi verirmisinizzz lütfen 🙂

Cnm bana vurmustu doktorum catlama ignesi kolumdan vurdu benim..normal igne yani sonra 36 saat icinde iliski oneriyor birde vurulmadan bir gun once insallah tutar tatlim bende malesef tutmamisti..

slm Gonca cim...senin adina cok seviniyrm inan ki..rabbim herkese yastsin bu dr.olayini🙂canim senin ilk muayenede BHCG kac cikmisti?birde vajinal ultrason mu cekti...ben biraz korkuorumdaa bundan 😕 cuma gununu iple cekiorum bende..

Cnm korkma lutfen ben her doktora gittigimde altan ultrasonla bakiyor ve hic acimiyor bence korkacak bisey yok yada ben alistim haha🙂 insallah sen hamilesin takma