aayyy insallah yaa...bi dr.onayi verseydi,iste insan kuruntu yapio...gerci eskiden dr.mu varmis dimi...aylar sonra giderlermis,hic gitmeyen bile var...
he valla bitirdim kız 🙂🙂 ben anca kan tahlili yaptırırım.birtek kan tahliline güveniyorum.hastanedeki kişiler tanıyor artık beni.her ay gebelik testi için gidersem tabiki tanırlar. 🙂🙂ünlü oldum kızzzzz 🙂
he valla bitirdim kız 🙂🙂 ben anca kan tahlili yaptırırım.birtek kan tahliline güveniyorum.hastanedeki kişiler tanıyor artık beni.her ay gebelik testi için gidersem tabiki tanırlar. 🙂🙂ünlü oldum kızzzzz 🙂
Vaay demekki unlu oldun bak 🙂 sen yinede git bir kan tahlili yaptir bende pazartesi gunu gidecem insallah doktora bakalim hayirli haberlerle gelebilecemmi??
aynen canımm 🙂 çok sağol rabbim isteyen herkeze versin inşallah.bırakıcam canım ama bugün hala şoktayım.insan kendi olunca hiç umutlu olmuyo ama bi bakıyosun hersey değişmiş.sizlerede nasip olsun tatlım
aynen canımm 🙂 çok sağol rabbim isteyen herkeze versin inşallah.bırakıcam canım ama bugün hala şoktayım.insan kendi olunca hiç umutlu olmuyo ama bi bakıyosun hersey değişmiş.sizlerede nasip olsun tatlım
canım bugün adet olmam lazımdı ama sabah ateşim 37.0 çıktı dedim hayırdır 😕 ovulasyon testi vardı evde yaptım direk iki çizgi net.yumurtlama dönemimde bile böle iki net çizgi görmedim.bide 12 gün falan önce çok ateşlendim sıtmalandım.kasığımın sol tarafıda batıyordu,dedim piskolojiktir.eşime keçi boynuzu kürü içirdim hep.ve 2. ayda tuttu 🙂 hep ovulasyon döneminde hergün ilişki oldu ama günde sadece 1 kere.spermler boşa gidiyo diğer türlü çünkü.kalçanı yukarı kaldırıyosun ve eşin öyle boşalıyo kısacası birde 🙂 açık söyledim ama bu..
kalça altıma yastık koydum ve yarım saat hiç kalkmadım her ilişki olduğunda.böle işte canım 🙂