ben hala adet olmadım kıslar.bakalım bu sefer kaç günlük gecikmeyle gelicek.önceki adetim 52 gün sonra gelmişti.bakalım kendi rekorumu kırabilicem mi 🙂🙂
kuşumm benim yemek yapmam lazım kociş gelicek 1 saat sonra 😕 eğer bişi yazarda cevap vermezsem bilki mutfakta cebelleşiyorumdur 😀 çokkkkk öptümmm seni annemmm.yarın haberleşiriz artık güzel havadislerle okiş kuşum.kendine çok iyi bak ve ALLAHA emanet ol.
tmm bitanem sana kolay gelsinn ben yarınn çalışmıyomm balımm pazartesi gelişmelerden haberdar ederimm senii.. sana kolay gele gülümm benimm saat dolduu bende eve gidip yemek yapcamm sen ne yemek yaptınn tiyoo verde barii bendee onu yapayımm mucuk mucukk öpüldünn gülümmmmmmmmm
canım hiç sanmıyorum.geçen hafta feci böbrek ağrısı ve kasık ağrısı çektim.doktora gittim bir sürü ilaç verdi bana.idrar yollarım iltihaplanmış.doktor bana gebelik varmı diye sordu bende bilmiyorum dedim.en son adet tarihin ne zman dı diye sordu bende 11 mart dedim.ozaman gebelik yok gibi bişiy söyledi.ilaçları kullanabilirsin dedi.ben tabi çektiğim sancıdan pek bişiyde hatırlamıyorum.amaannnnn nediyim.hamileseydem değilsemde herşeyin hayırlısı tatlım diğmi ama 🙂🙂
tatlım sabırr bu zamana kadar sabır etmişssin de mii ama sabır gülümm inşallah gebesinn inşallahhhhh testler pozitif diyosaa bebiş geliyomm artık anne diyodurr 🙂
rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşatsınn dualarımız seninle bidenem
oooff off sorma canim yaa:🙁 hergun kac kez olup diriliorum....eger hamileysem 5.haftam yaa bunu da dusunmek oyle guzelki......Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin 🙁
oooff off sorma canim yaa:🙁 hergun kac kez olup diriliorum....eger hamileysem 5.haftam yaa bunu da dusunmek oyle guzelki......Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin 🙁
canım hiç sanmıyorum.geçen hafta feci böbrek ağrısı ve kasık ağrısı çektim.doktora gittim bir sürü ilaç verdi bana.idrar yollarım iltihaplanmış.doktor bana gebelik varmı diye sordu bende bilmiyorum dedim.en son adet tarihin ne zman dı diye sordu bende 11 mart dedim.ozaman gebelik yok gibi bişiy söyledi.ilaçları kullanabilirsin dedi.ben tabi çektiğim sancıdan pek bişiyde hatırlamıyorum.amaannnnn nediyim.hamileseydem değilsemde herşeyin hayırlısı tatlım diğmi ama 🙂🙂
Merhaba kızlar. Nasılsınız, durumlar nasıl? Hayırlı haberlerinizi alalım inşallah.
Ben kızımın tekmeleriyle uğraşıyorum. Eksiklerini tamamladık sayılır, bundan sonra gelmesini bekliycez.
Artık ağırlaştım. Ayaklarım ağrıyor, şişiyor... Gece sık tuvalete kalkar oldum bu da uykumu dağıtıyor geziniyorum evin içinde.
Ama işte şikayet etmemeye çalışıyorum. Allahım herkese versin... Ki gülü seven dikenine katlanıyor.
Allahım yardımcınız olsun. Hoşçakalın.
aayyy insallah yaa...bi dr.onayi verseydi,iste insan kuruntu yapio...gerci eskiden dr.mu varmis dimi...aylar sonra giderlermis,hic gitmeyen bile var...
Merhaba kızlar. Nasılsınız, durumlar nasıl? Hayırlı haberlerinizi alalım inşallah.
Ben kızımın tekmeleriyle uğraşıyorum. Eksiklerini tamamladık sayılır, bundan sonra gelmesini bekliycez.
Artık ağırlaştım. Ayaklarım ağrıyor, şişiyor... Gece sık tuvalete kalkar oldum bu da uykumu dağıtıyor geziniyorum evin içinde.
Ama işte şikayet etmemeye çalışıyorum. Allahım herkese versin... Ki gülü seven dikenine katlanıyor.
Allahım yardımcınız olsun. Hoşçakalın.
Iyiz cnm cok sukur🙂 nekadar guzel duygular bunlar rabbim herkeze nasip etsin en kisa zamanda nezaman senin dogum terminin?? Rabbim kolay kolay dogurmayi nasip etsin..kendine iyi bak