Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ben bütün gün giremendim nete.üst kat komşum kapatıp durdu modemi deli oldum.folik plus almana sevindim.inş hersey daha iyi olucak.bende yarın kızılaya gidip tahlil yaptırıcam kısmetse.yarın gene kapatmazsa modemi üst komşu konuşuruz bol bol canım
valla cnm bende dün çok bekledim senii ama gelmedin🙁 gıcık komşu ne olacak yaa 😛 cnm tahlil sonuçlarını ögrenince yaz tatlım öptümm a.e.o

kızlar yine kırmızı kart artık ümidimi kaybettim.eşim de pes etti.tüp bebeğe başvuracağız.çok üzgünüm
canım benim ya üzülme ne olur.kısmette olmayınca olmuyo lütfen moralini bozma tüp bebek yapmak için de moralinin iyi olması lazım.hem ben inanıyorum eninde sonunda bebeklerimize kavuşacağız sadece daha zamanı var ve biz o zamana kadar sabredemiyoruz.

kızlar yine kırmızı kart artık ümidimi kaybettim.eşim de pes etti.tüp bebeğe başvuracağız.çok üzgünüm
cnm benim yaa üzülme tatlım bundada vardır bir hayır yaa üzülme cnm biz hep stresten üzünrtüden kaybediyozz biraz daha kaygısız olsak inanın bişeyler olacak ama rabbimm ne demiş her şerde bile bir hayır vardır bari böle mutlu olmaya çalışalım demi

Geri