Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

neyseki cvp veren biri çıktı
genelde pek cevap alamıyorum da🙂yeniyim ben🙂

Öyle düşünme!İnan arkadaşların hepsi birbirşnden daha tatlı!🙂 eter ki bi soru ya da sorunun olsun herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır.
Evet ben yurt dışındayım;o yüzden gündüz muhabbetlrine malesef saat farkından dolayı katılamıyorum ama diğer gün hepsini okuyup gelişmeleri takip ediyorum.
Sağolsunlar,çoğuyla aynı anda online olamama rağmen bir gün sonra bile olsa dönüyorlar.
Evet ben hala malum testi beklemedeyim Amerikalı doktorlar biraz yavaş çalışıyor sanırım 😛 🙂

Peki senin durumun ne?

canım gerçekten ya hakkımızda hayırlısı neyse o olsun belki hemen olsun istiyoruz ama bilmiyoruz hayırmı şer mi geç olsada güzel olsun sağlıkla olsun napalım tatlım inş Rabbim gönlümüzdekini hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin o yüzden hiç sıkma canını bitanesi yaa inşallah doktora gidersen de hiç bi sorun yoktur ve tedavisiz bile olur.ama tedavide olsa demekki nasibimiz böyle die düşünürüz dimi aslında çevremizde gördüklerimiz yada duyduklarımı bize ders olmalı şükretmeliyiz canım inş bak bu ay da umudumuz var en baştada hamdolsun sağlığımız var olur Allahın izniyle içini ferah tut