Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040: :hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz nerdesin canım???)
duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
sedus........................17 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

Nesli84....................1 Ağustos
ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur...........................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Yaz esintisi...............14 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
ymurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

ebrucum bizler varız üzme kendini sen takıl buralarda 6ay arada versen..benim yine göğüslerim şiş başkada bi belirti yok heralde adetim yaklaşınca stresim artacak ama bu ay kaptırmadım kendimi tarihe bile bakmamaya çalışıyorum..

benimde ikinci olcak canim allahimda nasip kismet ederse bende ayni senin gibi cok heyecanliyim ama 3 ay daha cok sabirsizdim surekili idrara testi yapiyordum bizim burda cok pahali o testler bi de tam 100 euroluk test aldim ilk denememizde ama neden se bu ay cok normal bekliyorum heyecan var ama sabirsizlik yok artik o duyguyu astim sanirim rabbim nezaman isterse ozaman gelir canlarimiz.
hazalcım ne zamndır yazışamıyoz canımyaa bende siteye ilk girdiğimde daha çok muhabbetimiz vardı herkesle ama şimdi azaldı ya sanki bide sitenin eski hali daha sıcaktı ben buna hiç ama hiç alışamadım ve ısınamadım tatlım bide biz şuan bekleme dönemindeyiz ya ondan heralde.bu gün birsürü mesaj yazdım ama kimse karşılık vermedi şuan belirtileri yaşayan ve bekleyen arkadaşlarımız daha fazla bizde ağustosta başlıcaz açılmaya🙂hatırlıyonmu temmuz başlarını ne fenaydık🙂siteden çıkmıyoduk yaa bu ay öyle düşünmemek kararı aldım yüce Rabbim ne vakit derse o olur

hazalcım ne zamndır yazışamıyoz canımyaa bende siteye ilk girdiğimde daha çok muhabbetimiz vardı herkesle ama şimdi azaldı ya sanki bide sitenin eski hali daha sıcaktı ben buna hiç ama hiç alışamadım ve ısınamadım tatlım bide biz şuan bekleme dönemindeyiz ya ondan heralde.bu gün birsürü mesaj yazdım ama kimse karşılık vermedi şuan belirtileri yaşayan ve bekleyen arkadaşlarımız daha fazla bizde ağustosta başlıcaz açılmaya🙂hatırlıyonmu temmuz başlarını ne fenaydık🙂siteden çıkmıyoduk yaa bu ay öyle düşünmemek kararı aldım yüce Rabbim ne vakit derse o olur
evet canim haklisin galiba biz beklemede oldugumuz icin oyle sanirim insallah beklemeklerimizin karsiligini allahtan hepimiz aliriz canim bende yeni yumurtlama gunlerime girdim nasip bakalim evet sitenin simdiki haline bende alisamadim onceki daha kolaydi.sen nasilsin canim.

evet canim haklisin galiba biz beklemede oldugumuz icin oyle sanirim insallah beklemeklerimizin karsiligini allahtan hepimiz aliriz canim bende yeni yumurtlama gunlerime girdim nasip bakalim evet sitenin simdiki haline bende alisamadim onceki daha kolaydi.sen nasilsin canim.
iim çok şükür tatlım adetin bitimine 1 2 gün var benim biraz uzun sürüyo az ama uzun oluyo.heralde midemi üşütmüşüm böyle bi halsizlik ve hafif mide bualntısı var soğuk su içmicem artık yaaa🙁bakalım ateş ölçümlerine devam ediyom canım yaa bişi sorcam benim 34 günde bi oluyo ya şimdi yumurtlama dönemim tam oarak ne zamndır ateşle nası anlıcam

iim çok şükür tatlım adetin bitimine 1 2 gün var benim biraz uzun sürüyo az ama uzun oluyo.heralde midemi üşütmüşüm böyle bi halsizlik ve hafif mide bualntısı var soğuk su içmicem artık yaaa🙁bakalım ateş ölçümlerine devam ediyom canım yaa bişi sorcam benim 34 günde bi oluyo ya şimdi yumurtlama dönemim tam oarak ne zamndır ateşle nası anlıcam
canim atesin normalde diyelimki 36.5 ile devam ederken yumurtan catladigin gun 36.2 36.1 gibi duser ve ertesi gun yumurtlarsin yumurtlayincada 36.4 36.5 gibi yukselir o gunleri cok iyi degerlendirmen lazim canim bide yumurtan catlayacagi zamanlar kasiklarinda hafif agri olur 1 2 gun gibi yumurtlayincada hangi taraftan yumurtlarsan o tarafin batar ve sanci yapar.insallah anlata bilirmistirim canim ha bide akinti baslar beyaz yogurt gibi ve yumurtlayinca o akintida biter. ordanda anlaya bilirsin canim.

buarada gecmis olsun canim soguk su falan icme kendine iyi bak canim koru kendini tatlim.
çok saol canım yaa evt dikkat etmek lazım ama işte havalar sıcak insan tutamıyo kendini tamam caım bilgiler içinde saol.yani ani ateş yükselmesine ve düşüşüne dikkat etcez dimi canım belkide ben bu ay geç yumurtlamıştım ama ilşkiyi erken bırakmıştım yumurtlam döenmi geçti die bu ateş olayı çok ii oldu yaa.canım yaa bide benimde bu ay sol yumurtalığım çok ağrımıştı her ay farklı taraftan mı yumurtlama oluyo

Geri