Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hmm canım o yöntemde çok iyi oluyo.bide ben ısı ölçme yöntemi kullanıyorum.o ay gebe kaldımmı diye merak etmektense adet günüm geldiğinde anlıyorum gebe kalmadığımı ve boşa umut yapmıyorum anlayacağın 🙂

anladım cnm en güzeli ya ben her ay umutlanmaktan bıktım artık senin tekniği kullanayım o zaman stresten düzenli olan adet günüm bile düzensiz oldu bu ay çok umutlanmıştım çünkü 4 gün geçmişti kasıklarımda batma felan vardı gögüslerim hiç olmadığı kadar şişmişti taamam bu sefer oldu dedim gittim gebelik testi yaptırdım sonuç hüsran :-( sonrada adetim şaka yapar gibi sonucu alır almaz olmaya başladım 🙂

hehe ben zevkine yapıyorum testi.negatif çıkacağını bildiğim halde ve çok alıştım o tek kırmızıya 😀 canım ısı ölçme yöntemi çok işe yarıyo valla.adet günümde ısım bi düşüyo anamm diyorum bugün görünecek kırmızılar ve geliyor şakır şakır 😀

allah sana ne deyim emi yaa🙂 çok tatlısın yaa maşallah bende böle olacam 🙂

canımm sende öylesin yeterki nasip olduğuna inan herseyin.yoksa çok üzülüyo insan.benim gibi olursan inan çok mutlu olucaksın.ümitsiz olma hiçbir zaman tatlımm.bak seni arkadas listeme ekledim kabul et canım.