Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

CANIM gozun aydinn🙂)
canim bende adetime 5 gun kala test yapmistim ve cift cizgi cikti ancak ilk gunlerde cizgi acik renkteydi ve git gide koyulasti .bugun adet olmam gerekiodu olmadim bikac gun daha beklicem bakalimm.... acaba ayni seylerimi yasadik senle?
hadi bakalım inşallah ikiniz de hamilesinizdir.

canım günde iki kere içiyosun.tarifi şu. Bir orta boy soğanı dış kabuğunu çıkarmayacaksın oke.4e böl. 1,5 bardak suyla 5 dakika ağzı kapalı şekilde kaynat.ılıyınca süz iç.sabah yemekten yarım saat önce iç.birde gece yatarken aynı şekilde yap ve iç yat.15 gün boyunca uygula sora bırak oke tatlım
tşk ederim cnm deneyeyim bakalım 15 gün eşimide tedaviye başlatırsam inşallah rabbim sana da bana da tüüm isteyenlere kısmet eder inşallah

blnnn cim sakın bozma moralini.amannnn salla gitsin.en başta herşeyin hayırlısı iste.bir sınavdan geçiyoruz.bak şu açıdan düşün kolayca elde ettiğimiz şeyler sonrada pek umrumuzda olmuyor ama zor ulaştığımız şeyler daha kıymetli oluyor.bu örnek olarak verilir mi bilmiyorum ama mesela bi elbiseyi çok beğeniyorsun yada arabayı.ama çok pahalı onun için çalışıp çabalıyorsun.aylarını hatta yıllarını alıyor ama sonunda o isteğine kavuşuyorsun yıllar geçsede o şeyden vazgeçemiyorsun.bebeğimiz kıymetlimiz olacak bizim.her şeyden önce çok bilinçliyiz.ne yapacağımızı gözlemleyerek yaşayarak öğreniyoruz.biraz uzun oldu ama ben böyle düşünüyorum...🙂

çok haklısın cnm ama etkileniyorum ister istemez bakalım hayırlısı.teşeküür ederim hepinize burada o kadar destek oluyorsunuz ki paylaşınca duygularımı rahatlıyorum

goncacım her defasında bişeler soruyom ama k.bakma ben çalışan biriyim işimde bayagı stresli buda etkiler mi
kız saçmalama tabiki sorucaz bakarsın bende sana bişiler sorarım sonra 🙂 valla canım çok etkiler.uzmanlar diyorlarki döllenmeyi etkilermiş stres.o yüzden biraz rahat olmaya çalış.canım bu arada sen folik plus kullanıyormusun?

goncacım her defasında bişeler soruyom ama k.bakma ben çalışan biriyim işimde bayagı stresli buda etkiler mi
armıza hoşgeldin canım..yaşdıklarının aynısını hepimiz yaşadık. ve hala yaşamaya devam ediyoruz.. bizim en büyük düşmanımız stres ve çevremiz.. bizi strese sokan ne yazık ki en yakınlarımız yani çevremiz.. bizim yapmamız gerekense her ne kadar zor olsa da sakin olup çevremizin bizi etkilemesine izin vermemek.. çünkü çocuk sahibi olmak bizim elimizde değil.. Allah ne zaman lutfederse o zaman çocuk sahibi olabiliriz. malesef çevremiz bunu unutup bu bilinçten yoksun yaşadığı için biz bu durumdayız. bir gün hepimiz anne olacağız buna inanmalıyız.. ve son olarak ümitsiz: asla ümidini kaybetme...

Geri