Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tşk ederim cnm deneyeyim bakalım 15 gün eşimide tedaviye başlatırsam inşallah rabbim sana da bana da tüüm isteyenlere kısmet eder inşallah

çok haklısın cnm ama etkileniyorum ister istemez bakalım hayırlısı.teşeküür ederim hepinize burada o kadar destek oluyorsunuz ki paylaşınca duygularımı rahatlıyorum

goncacım her defasında bişeler soruyom ama k.bakma ben çalışan biriyim işimde bayagı stresli buda etkiler mi
kız saçmalama tabiki sorucaz bakarsın bende sana bişiler sorarım sonra 🙂 valla canım çok etkiler.uzmanlar diyorlarki döllenmeyi etkilermiş stres.o yüzden biraz rahat olmaya çalış.canım bu arada sen folik plus kullanıyormusun?

goncacım her defasında bişeler soruyom ama k.bakma ben çalışan biriyim işimde bayagı stresli buda etkiler mi
armıza hoşgeldin canım..yaşdıklarının aynısını hepimiz yaşadık. ve hala yaşamaya devam ediyoruz.. bizim en büyük düşmanımız stres ve çevremiz.. bizi strese sokan ne yazık ki en yakınlarımız yani çevremiz.. bizim yapmamız gerekense her ne kadar zor olsa da sakin olup çevremizin bizi etkilemesine izin vermemek.. çünkü çocuk sahibi olmak bizim elimizde değil.. Allah ne zaman lutfederse o zaman çocuk sahibi olabiliriz. malesef çevremiz bunu unutup bu bilinçten yoksun yaşadığı için biz bu durumdayız. bir gün hepimiz anne olacağız buna inanmalıyız.. ve son olarak ümitsiz: asla ümidini kaybetme...